Başkan Erdoğan Ordu'dan Kılıçdaroğlu'na seslendi: Sen korkaksın

Başkan Erdoğan, dün toplu açılış töreni için Ordu’ya gitti. Dünyaya “Artık sinsi oyunlarla hizaya getirilen Türkiye yok” diye seslendi. Kemal Kılıçdaroğlu’na ise ‘Sen korkaksın’ dedi! Fındık alım fiyatının ise 54 lira olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2022 Güncelleme 31 Temmuz 2022, 06:58
Başkan Erdoğan Ordu’dan Kılıçdaroğlu’na seslendi: Sen korkaksın

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Ordu'daydı. Yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katıldı. Önemli açıklamalar yaptı...
Bugün bütün dünya krizlerin pençesinde kıvranırken biz üretimimizle dolu dizgin hedeflerimize doğru ilerlemeyi sürdürüyoruz. Elbette bizim de sıkıntılarımız yok değil var ama biz bunları aşabilecek güçteyiz.
Türkiye'yi siyasi ve ekonomik olarak ayaklarındaki prangalardan kurtarınca gördük ki 20 yılda, asırlık işler yapmak mümkünmüş. Bu ülkenin sağlık sistemini 20 yılda adeta sıfırdan kurmak mümkünmüş.
Artık sinsi oyunlarla istikameti belirlenen hizaya getirilen Türkiye yok. Biz ülke ve millet olarak hem insani sınamalardan alnımızın akıyla çıktık. 2023'e inşallah hedeflerimize ulaşarak atlattığımızda önümüzde yepyeni bir dünya, gelecek olduğunu göreceğiz.
Siz ülkenin 20 yıllık kazanımlarına sahip çıktıkça, sandıkta bu kardeşinize ve ekibine en güçlü desteği verdikçe ne ordu ne büyük ve güçlü Türkiye davası sahipsiz kalacaktır.
En sonunda Bay Kemal'i kabul etti. 15 Temmuz gecesi tankların arasından Bakırköy Belelediye Başkanı'nın evine gidiyor. Adam yalancı ya haberim olsa ben beklerdim diyor. 10 binlerce kişi bekliyor. Sen korkaksın.



ÜRETİCİLERE MÜJDEYİ VERDİ
Başkan Erdoğan programda milyonların merakla beklediği fındık fiyatını da açıkladı. "Ordulu çiftçilerimize son 20 yılda toplam 4,5 milyar lira tarımsal destek verdik. Türkiye, dünyanın en büyük fındık üreticisi. 344 bin tondan fazla fındık sattık. Kilogram fiyatının ortalamasının 54 olarak inşallah açıkladık. Bereketli olsun" ifadesini kullandı.
Başkan Erdoğan, fındık üreticisi Yeşilyurt Ailesi'nin evini ziyaret etti. Otizmli Murat Yeşilyurt ile annesi Neşe ve babası İbrahim Yeşilyurt'la sohbet etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN