'Ses' bombaları peş peşe patladı! Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun'un işaret ettiği 'Dolarla vekil olan CHP'liler' kim?

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu'nun patlattığı ses kayıtları gündemi salladı. Özge Erdoğdu önce eski eşi Aykut Erdoğdu ile sonra da Aykut Erdoğdu'nun yeni eşi Tuba Torun ile yaptığı konuşmaları paylaştı. Erdoğdu eski eşini aldatarak evlendiği Tuba Torun'la aralarında bir şey olmadığını kanıtlamak için Özge Erdoğdu'yla yaptığı konuşmada, Torun'un 50 kişi ile birlikte olduğunu, sadece dört senedir ehl-i namus yaşadığını söylerken Tuba Torun'un parti içinde yükselebilmesi için 'torpil' girişiminde bulunduğunu itiraf ediyordu. 2. ses kaydında ise başka bir bomba daha patladı.Tuba Torun, "Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye g. yırtıyorum." dedi. Patlayan 'ses' bombaları sonrası CHP medyasının sessiliği dikkat çekerken Tuba Torun'un dikkat çektiği 'Dolarla vekil olan CHP'liler' merak konusu oldu.

Giriş Tarihi 27 Haziran 2022, 10:56 Güncelleme 27 Haziran 2022, 12:08
’Ses’ bombaları peş peşe patladı! Aykut Erdoğdu’nun eşi Tuba Torun’un işaret ettiği ’Dolarla vekil olan CHP’liler’ kim?

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun başrolünde olduğu 'itiraf' kayıtları gündeme bomba gibi düştü.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, bir süre önce Bosphorus Palace Hotel'de düzenlenen düğün ile CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun ile dünya evine girdi.

Düğünden yaklaşık 1 hafta sonra Erdoğdu'nun boşandığı eşi Özge Erdoğdu bomba ses kayıtları yayınladı.

AYKUT ERDOĞDU'NUN İTİRAFLARI
Özge Erdoğdu, "Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu'nun Tuba Torun'la ilişkisini öğrendikten hemen sonra. Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, '50 kişi ile yatmış' dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!" notuyla bir ses kaydını servis etti.

Paylaşılan ses kaydında Erdoğdu'nun şu ifadeleri duyuldu:

50 KİŞİYLE BİRLİKTE OLMUŞ
"Bak dertleşmekse şuysa buysa Tuba hiçbir şey çekmedi tamam mı? Tuba 50 kişiyle birlikte olmuş bir kız. 4 senedir ehlinamus. Parasını da evini de her şeyini şey yaparak... Harbiden babalık yaptım ben. Ben olmasam gidecekmiş evlenecekmiş de yuva kuracakmış... Ulan ben bin kere söyledim. Önüne biri çıkarsa git! Şimdi bana böyle hayvanmışım gibi davranıp... Bak Özge kurultayda... Ben niye parti meclisine giremedim biliyor musun?

"KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU ARADIM"
Kemal Bey'i 5 kere aradım bunu listeye al diye. Oğuz'u 5 kere aradım beni çıkarın bunu alın diye. Çıktım, kurultayda buna oy topladım. Kim yapar bunu be?"

BİR BOMBA DAHA: DOLARLA VEKİL OLUYORLAR
Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu Tuba Torun ile yaptığı telefon kaydını paylaşarak bir bombayı daha patlattı.

Tuba Torun'un ağlayarak, "Dolarla vekil oluyorlar. Ben kadın hakları diye g.... yırtıyorum. Ş.... bir tanesine inandığım için de evet veriyorum diye kendimi ortaya koydum. Ve şu anda da istifa edeceğim. Sağ olun a...k... Ben buranın adaletsiz bir dünya olduğunu biliyordum ama bu kadar adaletsiz olduğunu bilmiyordum Özge. Çünkü benim bakılması gereken bir annem var." dediği duyuldu.

KİM BU DOLARLA VEKİL OLAN CHP'LİLER?
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun nikah masasına oturduğu eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun'un ses kayıtlarında çıkan konuşmaları CHP'de işlerin nasıl döndüğünü bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Yaşananlar sonrası Aykut Erdoğdu'dan henüz 'istifa' CHP'den de bir açıklama ya da ihraç talebi gelmedi.

Tuba Torun'un 'Dolarla vekil oluyorlar.' ifadeleri dikkat çekerken CHP içinde dolarla vekil olan isimlerin kimler olduğu merak konusu oldu.

CHP MEDYASI SESSİZ
CHP gibi CHP'nin medyası da konuya karşı sessizliğe gömüldü. Algı ve yalan pompalamakla ünlü yayın organları kayıtlarla ortada olan parti içi krili ilişkilere ve kayırmalara karşı sessiz kaldı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI
Sosyal medyada kullancılar CHP'deki dolarla vekillik skandalına tepki gösterdi. Bu vekillerin kimler olduğu sorulurken dolarların kimin cebine girdiği de diğer bir merak konusu oldu.

Tepkilerden bazıları;