Çiftçiye traktör vereceği yalanı patlayan Kemal Kılıçdaroğlu şimdi de elektrik yalanına sarıldı

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşı asılsız vaatlerle kandırmaya devam ediyor. Yerel seçimler öncesinde 'her çiftçiye bedava traktör' vaadiyle insanları açıkça kandıran Kılıçdaroğlu şimdi de yüzü kızarmadan bedava elektrik vaadinde bulundu.

Giriş Tarihi 17 Haziran 2022, 18:22 Güncelleme 17 Haziran 2022, 18:38
Çiftçiye traktör vereceği yalanı patlayan Kemal Kılıçdaroğlu şimdi de elektrik yalanına sarıldı

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşı asılsız vaatlerle kandırmaya devam ediyor.

Yerel seçimler öncesinde 'her çiftçiye bedava traktör' vaadiyle insanları açıkça kandıran Kılıçdaroğlu şimdi de yüzü kızarmadan bedava elektrik vaadinde bulundu.

ÇİFTÇİ ELEKTRİĞİ ÜCRETSİZ KULLANACAK, ARTAN ELEKTRİĞİ SATACAK
Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada çiftçiye yine bedava elektrik vaadinde bulundu. Kılıçdaroğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Elektrikten de şikâyet ettiniz. Önce doğudan altı ilden başlayacağız sonra bütün Türkiye'de yaygınlaştıracağız. Güneş enerjisiyle elektrik elde edeceğiz. Elektrik üretecekler, çiftçi elektriği ücretsiz kullanacak, artan elektriği satacak, oradan da kar elde edecek. Allah'ın güneşi parayla mı? Bunu yapacağız. Bunun sözünü Şanlıurfa'da, Van'da verdik. Burada da veriyorum. İzmir Büyükşehir de bu konuda adım attı."

ÇİFTÇİYİ BEDAVA TRAKTÖR İLE KANDIRMIŞLARDI


Çiftçiye bedava elektrik sözü veren CHP Genel Başkanı daha önce de her çiftçiye traktör dağıtılacağının sözünü vermişti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de yerel seçimler öncesinde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "İnanamayacaksınız ama CHP'den her çiftçiye bedava traktör" ifadesini kullanmıştı.