Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında partisindeki Atatürkçüleri tasfiye ettiğini itiraf etti: CHP eski CHP değil

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM'deki grup toplantısında itirafta bulundu. CHP Genel Başkanı, partisindeki Atatürkçü isimleri tasfiye ettiğini "Şuna inanmanızı isterim; CHP eski CHP değil" sözleriye ilan etti.

Giriş Tarihi 07 Haziran 2022, 16:15 Güncelleme 07 Haziran 2022, 16:35
Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında partisindeki Atatürkçüleri tasfiye ettiğini itiraf etti: CHP eski CHP değil

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, grup toplantısındaki konuşmada skandal bir itirafa imza attı.

CHP'de uzun süredir Atatürkçü isimlerin tasfiyesi sürerken Kılıçdaroğlu, grup toplantısında söylediği sözlerle de bu durumu itiraf etmiş oldu.

"CHP ESKİ CHP DEĞİL"
Kılıçdaroğlu, şuları söyledi "Şuna inanmanızı isterim; CHP eski CHP değil, siz de eski siz değilsiniz. Artık birlikteyiz, artık beraberiz. Aynı değerleri savunuyoruz. aynı değerleri savunmaya devam edeceğiz"

HELALLEŞME DEMİŞTİ HESAPLAŞMAYA ÇEVİRDİ
CHP Genel Başkanı daha önce yaptığı "helalleşme" çıkışını da "hesaplaşmaya" çevirdi. Kılıçdaroğlu, daha önce yaptığı gibi tehditlerine devam etti. Kemal Kılıçdaroğlu bu konuyla ilgili de sözleşme yapılmış müteahhitleri bir kez daha tehdit etti ve "Bunlarla helalleşecek miyiz; yok efendim, bunlarla hesaplaşacağız" ifadelerini kullandı.

CHP'DE GEÇMİŞTEKİ ATATÜRKÇÜLERİN TASFİYELERİYLE İLGİLİ YAPILAN HABERLER

Kılıçdaroğlu işi CHP mitingi: 'FETÖ, HDP ve Geziciler' var 'Atatürk' yok!

CHP liderliğindeki 6 muhalefetin yeni sisteminde Atatürk yok! Kılıçdaroğlu partiden sonra ülkeden de silmek istiyor

6'lı ittifak laikliği ve Atatürk'ü rafa kaldırdı İmamoğlu ve Akşener yandaşı medya veryansın etti! İttifakın "Güçlendirilmiş" krizi

CHP partideki son ulusalcı Mehmet Sevigen'i de attı! Parti tacizci, tecavüzcü, terör sevicilere kaldı

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN