Başkan Erdoğan AK Parti'nin Kızılcahamam'da düzenlediği 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu

Başkan Erdoğan, “Milletimiz gezicileri nasıl tanımlıyorsa biz de aynı sıfatları kullanıyoruz. Biz vandala vandal, çapulcuya çapulcu demeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2022 Güncelleme 05 Haziran 2022, 06:57
Başkan Erdoğan AK Parti’nin Kızılcahamam’da düzenlediği 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kızılcahamam'da düzenlediği 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu:



Biz milletimize güvendiğimiz, ülkemize inandığımız, inancımızdan şüphe duymadığımız için 20 yıldır Allah'a hamdolsun ayaktayız.



Biz ülkemizi eserlerle donatmanın, mücadelesini verirken, Türk siyasi tarihinin en ağır, en eziyetli, katlanması en zor cilvesi maalesef bizim dönemimize denk geldi. Bu talihsiz cilvenin adı Kılıçdaroğlu'dur.



SEÇİM TARİHİ HAZİRAN 2023!
Karşımızda öyle bir karakter var ki ciddiye alsak ciddiye alınacak tarafı yok, gülüp geçsek gülünecek tarafı yok. Biz de çoğunlukla yok saymayı tercih ediyoruz.



Arsızlara özgü bir cesaretle yalanın, iftiranın, zırvanın dozunu sürekli yükseltiyor. Biz de mecburen bu zatı ara ara paçasından tutup aşağıya çekmek durumunda kalıyoruz.



Bizim sorularımıza verdiği cevapların her satırından bu zatın hep işaret ettiğimiz sinsiliği, riyakarlığı, kifayetsizliği buram buram tütmektedir.



2023'te Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruma, ipinin başkalarının elinde tutulduğunu bir kez daha göstererek cevap vermiştir.



Haziran 2023'e hazırlan. Sıkıysa aday oluyor musun olmuyor musun?



Kendi kendine SADAT diye bir öcü uydurup bizim şirketin kurucusuyla evinde konuştuğumuzu söyleyecek kadar hayal alemine dalmış bu zata ne desek fayda etmeyeceğini biliyorum.



SADAT'ın kurucusuyla evlerinde bir görüşme gerçekleştirmedim. Külliye'de görüşmelerim var. Bay Kemal, sen yalancısın, sen cambazsın...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN