Elektrik faturası ödemeyip şov yapan Kılıçdaroğlu, 400 bin liralık lüks villada tatil yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde elektrik faturasını ödemeyip karanlıkta kalarak pozlar vermişti. Fatura üzerinden kendi pr'ını yapan Kılıçdaroğlu, fotoğraflar çekilip canlı yayınlara katılarak şov yaptı. CHP liderinin samimiyetsizliği ise bu hafta yaptığı lüks villalı tatil ile yine gün yüzüne çıktı. Kılıçdaroğlu'nun Antalya'daki villalı tatilinin 400 bin lira olduğu ortaya çıktı. İşte o villanın detayları...

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2022, 19:26 Güncelleme 09 Mayıs 2022, 19:48
Elektrik faturası ödemeyip şov yapan Kılıçdaroğlu, 400 bin liralık lüks villada tatil yaptı

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, elektriğe gelen zamları bahane edip, 1030 TL tutarındaki 3 aylık faturasını ödemediği için elektrikleri kesilmişti. Kılıçdaroğlu'nun 73, eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun ise 70 yaşında olması nedeniyle bölgedeki görevli tedarik şirketince, aile şubat ve mart ayı faturalarını ödememesine rağmen elektrikleri kesilmedi.

Nisan ayında gelen faturayı da ödemeyen Kılıçdaroğlu elektriğinin kesildiğini eşinden öğrendiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu.

FATURA ŞOV

Kendisinden başka hiç kimsenin sözde eylemine katılmadığı Kılıçdaroğlu, elektriği kesilen konutunun önünde basın açıklaması yaptı. Kılıçdaroğlu 3 ay boyunca ödemediği fatura ile ilgili olarak, "Ben elektrik parasını ödeyebilirim. Benim gelirim zaten fazlasıyla yetiyor ama sorun geliri olmayan ya da düşük gelirli ailelerin yaşadıkları dram, asıl sorun o" dedi. Kılıçdaroğlu'nun "fatura şovu" ise vatandaştan tepki topladı.

KIYAK TATİL

Kılıçdaroğlu'nun fatura şovu sonrası Antalya'daki lüks vilalı tatili ise dikkat çekti.

Fatura üzerinden madur edebiyatı yapan Kılıçdaroğlu ise tatil için kesenin ağzını açtı.

Kılıçdaroğlu'nun 2-8 Mayıs 2022'de tatil yaptığı otel Sirene Bebek Hotel Myra Villa. Konaklama fiyatı ise tek villa 169 bin TL indirimli 104 bin 904 TL İki villa: 210 bin TL.