Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas elektrik siyaseti tutmayan Kılıçdaroğlu'nu tiye aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2023 seçimlerinde olarak ne Ekrem İmamoğlu’nun ne de Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adayı olmasını istediğini dünkü grup toplantısında bir kez daha kanıtlamış oldu. Elektrik faturası ödememe yöntemi de tutmayınca yeni yöntemler aramaya başladığını söyleyen Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, Kılıçdaroğlu’nu tiye aldı. Barlas, “Bir söylentiye göre Kılıçdaroğlu, masadaki arkadaşlarıyla İstanbul'daki üçüncü boğaz köprüsüne gelecek ve para vermemek için karşıya yüzerek geçecekmiş” dedi.

Giriş Tarihi 27 Nisan 2022, 08:51 Güncelleme 27 Nisan 2022, 09:01
Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas elektrik siyaseti tutmayan Kılıçdaroğlu’nu tiye aldı

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturası tiyatrosu geçtiğimiz günlerde ayyuka çıkmıştı. Kılıçdaroğlu'nun "4 aydır elektrikleri kesik" dediği ismin borcu nedeniyle 31 Mart 4 Nisan arasında sadece 4 gün elektriklerinin kesik olduğu, eşiyle birlikte yaptığı ziyarette söz konusu evde elektriğin olduğu ortaya çıkmıştı.

Rezil olmaktan çekinmeyen Kılıçdaroğlu'nun yeni oyunları merak edilirken konuyu köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, CHP Lideri'ni tiye aldı. Barlas, "Buna göre Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik kesintisi üzerinde siyaset yapmanın geleceği olmadığına karar vermiş ve yeni yöntemler aramaya başlamış. Bir söylentiye göre Kılıçdaroğlu, masadaki arkadaşlarıyla İstanbul'daki üçüncü boğaz köprüsüne gelecek ve para vermemek için karşıya yüzerek geçecekmiş" dedi.

İşte Mehmet Barlas'ın konuyla ilgili yazısından bir bölüm:

CHP Genel Merkezi'nin bütün projelerinin oluşturulduğu 14. kattan gelen yeni haberler var.

YENİ YÖNTEMLER ARIYOR
Buna göre Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik kesintisi üzerinde siyaset yapmanın geleceği olmadığına karar vermiş ve yeni yöntemler aramaya başlamış.
Bir söylentiye göre Kılıçdaroğlu, masadaki arkadaşlarıyla İstanbul'daki üçüncü boğaz köprüsüne gelecek ve para vermemek için karşıya yüzerek geçecekmiş.
Bir başka söylentiye göre de eğer nefesini tutmayı başarırsa Yenikapı'dan Üsküdar'a deniz altından gitmeye çalışacakmış.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ