Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısında çarpıcı mesajlar verdi: Fırsatçıya acımayacağız

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından çarpıcı mesajlar verdi. "Bundan sonra milletimizin temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarını sebepsizce artıranlara en küçük acıma göstermeyeceğiz. Ülkemizi darbelerin utancından kurtardık, hayat pahalılığının da üstesinden geleceğiz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2022 Güncelleme 26 Nisan 2022, 06:58
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısında çarpıcı mesajlar verdi: Fırsatçıya acımayacağız

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan, Kabine toplantısının ardından çarpıcı mesajlar verdi. "Bundan sonra milletimizin temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarını sebepsizce artıranlara en küçük acıma göstermeyeceğiz. Ülkemizi darbelerin utancından kurtardık, hayat pahalılığının da üstesinden geleceğiz" diyen Erdoğan, ABD Başkanı Biden'ın sözde "soykırım" açıklamalarına tepki gösterdi. "Biden'ın önce Ermenilerle olan bu tarihi iyi öğrenmesi lazım" ifadesini kullandı. Ramazan Bayramı günlerine denk gelen 1,5 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli maaşlarını, öne çekerek Cuma günü ödeneceğini bildiren Erdoğan, yarın (bugün) Putin'le telefonda konuşucağını da belirtti.



ÖNCE ANKARA
BM Genel Sekreteri Guterres, Ukrayna'da barışı sağlamak için tura çıktı. Moskova ve Kiev'e gitmeden önce, Ankara'da Başkan Erdoğan'la savaşı ele aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN