Kabataş - Bağcılar tramvay hattında elektrik arızası! Yolcular ray hattında yürüdü...

Son dakika haberleri.. İstanbul'da çileye dönüşen toplu ulaşım çekilmez bir hal almaya başladı. Bağcılar tramvay hattında elektrik arızasu nedeniyle Seyitnizam ve Çapa tramvay durakları arasında seferler durdu. Yolcular duraklara yürüyerek ulaşmaya çalışırken duruma tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 19 Mart 2022, 18:56 Güncelleme 19 Mart 2022, 19:21
Kabataş - Bağcılar tramvay hattında elektrik arızası! Yolcular ray hattında yürüdü...

İÇİNDEKİLER

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeli İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT, meto ve tramvaylar arıza ve kaza haberleriyle gündemden düşmüyor.

TRAMVAY HATTINDA ELEKTRİK ARIZASI
Kabataş - Bağcılar Tramvay hattında elektrik kesintisi nedeniyle Seyitnizam ve Çapa istasyonları arasında seferler durdu.

Elektrik kesintisinden dolayı yolcular tramvaylardan inerek istasyonlara ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüdü.

İstanbul Büyükşehir Belediye ekiplerinin arızanın giderilmesi için çalışma başlattığı öğrenildi.

YOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ
Tramvaydan inerek durağa yürüyen Cankurt Akkan, "Bir şey diyemiyorum. Herhalde kalp hastası olmamız için yürümemizi istiyorlar. Elektrik kesintisi varmış. 'Buradan Akşemsettin durağına kadar yürüyeceksiniz' dediler. 'Ya yürüyeceksin ya da belediye otobüsüne bineceksin' diyorlar. Tramvaydan duyuru öyle yapıldı. Biz Beyazıt'tan geliyoruz. Zeytinburnu'na gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Cevizlibağ'dan yürüyerek tramvaya geldiğini söyleyen İlkay Bilir, "Sanırım elektrik kesintisi olmuş. Onunla ilgili bir anons yapıldı. Cevizlibağ'dan buraya kadar yürüdük. Galiba Çapa Durağına kadar da yürüyeceğiz. Cevizlibağ'dan metrobüsten indim, buraya kadar yürüdüm" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN