Son dakika: Başkan Erdoğan ABD Başkanı Joe Biden ile görüşecek! Tarih ve saat belli oldu

Son dakika haberleri... Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş sürerken Başkan Erdoğan dünya liderleriyle diplomasi trafiğini sürdürüyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile bugün 18.30'da bir telefon görüşmesi gerçekleştirecek.

Giriş Tarihi 09 Mart 2022, 21:50 Güncelleme 10 Mart 2022, 05:27
Son dakika: Başkan Erdoğan ABD Başkanı Joe Biden ile görüşecek! Tarih ve saat belli oldu

İÇİNDEKİLER

Rusya ve Ukrayna arasında Donbas gerilimi sonrası başlayan savaş 14. gününde devam ediyor.

Türkiye'nin arabuluculuk girişimleri sonrası Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, yarın Antalya'da üçlü toplantı gerçekleştirecek.

Dünyanın gözü Türkiye'ye çevrilmişken diplomasi trafiğine hız veren Başkan Recep Tayyip Erdoğan kritik bir görüşmeye daha imza atacak.

BAŞKAN ERDOĞAN BİDEN İLE GÖRÜŞECEK
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile bugün 18.30'da bir telefon görüşmesi gerçekleştirecek.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile bugün 18.30'da telefon görüşmesi gerçekleştirecek.

BAŞKAN ERDOĞAN'IN DİPLOMASİ TRAFİĞİ
Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy başta olmak üzere peş peşe görüşmeler gerçekleştiren Başkan Erdoğan son olarak bugün İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile Ankara'da baş başa görüştü.

Başkan Erdoğan daha sonra Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile telefonda görüştü.

Başkan Erdoğan önümüzdeki günlerde sırasıyla Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüşecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN