Bolu Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Tanju Özcan dansöz oynatılan alkollü mekandan çıkarken görüntülendi

Bolu Belediyesi'nde adı birçok skandala karışan CHP'li Başkan Tanju Özcan, halk tarafından kendisine gelen tepkileri umursamadan, alkollü bir mekandan çıkarken görüntülendi. Özcan'ın oldukça keyifli olduğu gözlenirken, korumalarının o anları görüntüleyen basın mensubunun önünü kapatması dikkat çekti. Öte yandan Özcan'ın ilköğretim okulu ve cami dibine meyhane ruhsatı verdiği belirtiliyor.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2022, 11:01 Güncelleme 13 Şubat 2022, 16:24
Bolu Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Tanju Özcan dansöz oynatılan alkollü mekandan çıkarken görüntülendi

İÇİNDEKİLER

Irkçı söylemleri ve savaştan kaçan mazlumlara karşı hasmane tutum sergilemesiyle adı duyulan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu kez sosyal hayatıyla gündemde...

DANSÖZ, RUHSAT, ALKOL VE TANJU ÖZCAN...

Bölge halkı tarafından, göreve gelir gelmez restoranlara içki ruhsatı vermesi nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen Özcan, dansöz oynatılan alkollü bir restorandan çıkarken görüntülendi.

Yerel basında çalışan bir gazetecinin kaydettiği görüntülerde, Özcan'ın alkollü mekandan çıkarak, korumaları eşliğinde arabasına yöneldiği görüldü.

Kayıt aldığı anlaşılınca korumalar tarafından sıkıştırılan gazeteci, bölgeden uzaklaştırılmak istendi.

"CAMİ VE OKUL ALANININ DİBİNE MEYHANE RUHSATI VERDİ"

Geçtiğimiz yıl yayımlanan yerel haberlerde Özcan'ın, Bolu'nun en kalabalık ikinci mahallesi olan Borazanlar'da bir cami ve ilköğretim okuluna 30 metre mesafede meyhane ruhsatı verdiği iddia edilmişti.