CHP'li Özgür Özel'den skandal! Başkan Erdoğan'a 'Adolf Hitler' benzetmesi...

CHP'li isimlerin skandallarına bir yenisi daha eklendi. Son olarak 4-6 yaş Kur'an kurslarını üzerinden diyaneti hedef alarak "Orta çağ zihniyeti" ifadelerini kullanan Özgür Özel bu kez Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Çocukları her fırsatta siyasetin malzemesi haline getiren CHP'nin Grup Başkanvelili Özgür Özel, Başkan Erdoğan'ı Trabzon ziyareti sırasında elinden mikrofonu alarak konuşan çocuk üzerinden hedef alarak haddini aşan ifadeler kullandı. Özel Başkan Erdoğan'ı dünya tarihini adeta kana bulayan Nazi Almanya'sı lideri Adolf Hitler'e benzetti.

Giriş Tarihi 31 Ocak 2022, 23:51 Güncelleme 01 Şubat 2022, 00:40
CHP’li Özgür Özel’den skandal! Başkan Erdoğan’a ’Adolf Hitler’ benzetmesi...

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partili isimlerin imza attığı skandallara bir yenisi daha eklendi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı haddini aşan sözlerle hedef aldı.

Son olarak 4-6 yaş Kur'an kurslarını üzerinden diyaneti hedef alarak "Orta çağ zihniyeti" ifadelerini kullanan Özgür Özel Başkan Erdoğan'a Trabzon ziyareti sırasında elinden mikrofonu alarak konuşan çocuk üzerinden saldırdı.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN 'ADOLF HİTLER' BENZETMESİ
Özel Başkan Erdoğan'ı dünya tarihini adeta kana bulayan Nazi Almanya'sı lideri Adolf Hitler'e benzetti.

CHP'nin çocukları seçim malzemesi yapmasını görmezden gelen Özel, Hitler'in fotoğraflarını paylaşarak, "Türkiye siyasetinde çocukları propagandaya alet eden, buna tenezzül eden bir lider hiç olmadı. Dünya siyaset tarihinde ise buna başvuranlar hep diktatörlerdi ve en bilindikleri ise Adolf Hitler'di..." şeklinde skandal ifadeler kullandı.

CHP ÇOCUKLARI SEÇİM MALZEMESİ OLARAK KULLANMIŞTI
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in siyasi propagandaya alet edildiğini iddia ettiği çocukları, CHP her fırsatta siyaset malzemesi olarak kullandı.

CHP, 2017'deki referandum öncesi "Geleceğim için hayır" sloganıyla bir çocuk fotoğrafını parti otobüsüne bastırmıştı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da her fırsatta çocukları siyasi propaganda aracı olarak kullanmıştı.

TRABZON'DA NELER OLDU?
Trabzon'da Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı mikrofondan konuşma yapan bir çocuk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklama yapmıştı.

Konuyla ilgili birçok paylaşım yapılırken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sosyal medya hesabından meselenin aslını anlataraf CHP'nin giriştiği algı operasyonuna tepki göstermişti.

Hamza Dağ şunları söyledi:

"Spontane gelişen bir olayla alakalı yine kirli bir kurgu başlatıldı. Bahsi geçen küçük çocuk, Sn. Cumhurbaşkanımızın yanına gelmek için uzunca bir süre ağlıyor. Bunu fark eden Cumhurbaşkanımız çocuğu sahneye aldırıyor ve derdini dinliyor.

Kendi ideolojik yaklaşım veya siyasal tercihleri olduğunda çocukları 'Planlı ve stratejik' şekilde kullanarak istismar edenlerin, bir çocuğun 'Plansız ve öğretilmeden' sarf ettiği sözler için manipülasyon düğmesine basması, çaresizlik ve acizliktir. Milyonların önünde meclis kürsüsünden el hareketi çekenler, şehit yakınlarına küfredip hiçbir şey olmamış gibi siyasete devam edenler pedagojiden bahsedecek en son insanlardır.

Cumhurbaşkanımız ve bizler, çocuklarımızı ve gençlerimizi bu gibi kirli siyasi kampanyalara alet etmiyor; onların beklentilerine cevap vermekten ve onlara her zaman ahlâkı, iyiliği ve vatan sevgisini aşılamaya çalışmaktan başka bir şey yapmıyoruz."