CHP'li Faik Öztrak Millet İttifakı'ndaki çatlağı iki cümleyle geçiştirdi! Ağıralioğlu'nun sözleri farklı değerlendirmeymiş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından çeşitli açıklamalarda bulundu. Öztrak'a konuşması sırasında İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun "Biz olmasak mesela CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı'ndan" sözleri hatırlatıldı. Öztrak, bu sözleri farklı değerlendirme olabilir diyerek geçiştirdi.

Giriş Tarihi 31 Ocak 2022, 22:08 Güncelleme 31 Ocak 2022, 23:36
CHP’li Faik Öztrak Millet İttifakı’ndaki çatlağı iki cümleyle geçiştirdi! Ağıralioğlu’nun sözleri farklı değerlendirmeymiş

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu ülkeye demokrasi gelecekse yolu Diyarbakır'dan geçer" sözlerine tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, "Biz olmasak mesela CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı'ndan" demişti.

Bugün partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından açıklamalarda bulunan CHP Sözcüsü Öztrak, Ağıralioğlu'nun söz konusu çıkışını da değerlendirdi.

AĞIRALİOĞLU'NUN SÖZLERİNİ GEÇİŞTİRMEKLE YETİNDİ
İttifak olarak herkesin özgürce fikirlerini ifade etmesi için mücadele ettiklerini belirten Öztrak, "Hepimizin farklı değerlendirmeleri olabilir. Biz CHP olarak herkesin oyuna talibiz" diye konuştu.

Açıklamalarına devam eden Öztrak, "Genel başkanımız helalleşmek için toplumun barışması, kucaklaşması için 'Ben ateşten gömleği giydim' diye boşuna söylemiyor. Biz bu ülkede kavgayı bitirmeye talibiz." dedi.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NUN SÖZLERİ MİLLET İTTİFAKI'NDAKİ ÇATLAĞI GÖSTERDİ
Ağıralioğlu'nun, "Biz olmasak mesela CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı'ndan? 20 yıllık AK Parti galibiyet serisi bizimle bozuldu. Sağ seçmen maalesef kızınca sola oy vermiyor. Sol kızınca sağa verebiliyor. Bir büyük satranç. Herkes ve her şey devrede." şeklinde konuşması Millet İttifakı'ndaki çatlağı gözler önüne sermişti.