Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni skandal! Şehit yakınına küfürler eden Lütfü Türkkan ile açılışa katılıp kurdele kesti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni skandal. Kılıçdaroğlu geçtiğimiz aylarda kameralar önünde bir şehit yakınına küfürler savuran İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile birlikte bir açılışa katıldı. Açılışta kameralara gülümseyerek poz veren ikili birlikte kurdele kesti. Görüntüler tepki çekti.

Giriş Tarihi 30 Ocak 2022, 22:25 Güncelleme 30 Ocak 2022, 22:25
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yeni skandal! Şehit yakınına küfürler eden Lütfü Türkkan ile açılışa katılıp kurdele kesti

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediyesince kentte inşa edilen Balkan Dernekleri Yerleşkesi açılışına katıldı.

Kılıçdaroğlu'na CHP'li vekillerin yanı sıra İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da eşlik etti.

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜ


Çekilen görüntülerde Kılıçdaroğlu ile Türkkan'ın birlikte kurdele kestiği görüldü. O anlar herkes tarafından tepkiyle karşılandı.

ŞEHİT YAKININA AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER SAVURMUŞTU


Akşener'in esnaf ziyareti sırasında şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini dile getirdi.

Bunun üzerine polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, bir süre dinlediği bu kişiye küfretti. Ortaya çıkan görüntülerde Türkkan'ın vatandaşa "Senin bacını s..." dediği görülüyor.