Başkan Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş'ın geçmişi de söylemleri kadar kirli: FETÖ'cülere selam çakıp 'geçmiş olsun' dedi

Cumhurbaşkanlığı makamı ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş'ın geçmişi de söylemleri kadar kirli. 2015 yılında Fetullahçı Terör Örgütü'nün yayın organlarında boy gösterip FETÖ'cülere geçmiş olsun diyen Kabaş, terör medyasına destek tweetlerini esirgememiş.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2022, 00:33 Güncelleme 23 Ocak 2022, 23:50
Başkan Erdoğan’a hakaret eden Sedef Kabaş’ın geçmişi de söylemleri kadar kirli: FETÖ’cülere selam çakıp ’geçmiş olsun’ dedi

İÇİNDEKİLER

CHP yandaşı Sedef Kabaş CHP'nin kanalı TELE 1'de skandal ifadelerle Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaretler yağdırdı.

Kabaş "Büyükbaş hayvan bir saraya girdiğinde o kral olmaz, o saray ahır olur." şeklinde skandal ifadeler kullandı.



HAKARETLERİ YANINA KALMADI: TUTUKLANDI
Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanlığı makamını ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan skandal söylemleri üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Başsavcılık, Sedef Kabaş'ın bir televizyon programında yaptığı konuşmalarla ilgili inceleme başlattı. Başsavcılık, inceleme sonucunda Kabaş hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan soruşturma açtı.

Savcılıktaki işlemlerinin ardından Kabaş, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Kabaş, tutuklandı.



FETÖ'CÜLERE SELAM ÇAKIP "GEÇMİŞ OLSUN" DEDİ

Yaşanan bu gelişmeler Sedef Kabaş'ın kirli geçmişini, attığı skandal tweetleri akıllara getirdi.

Kabaş, 2015 yılında Fetullahçı Terör Örgütü'nün yayın organlarında boy gösterip FETÖ'cülere geçmiş olsun dileklerini iletti.


FETÖ medyasının baş aktörü Zaman Gazetesi'ne övgüler düzdü

Terör medyasına destek tweetleri



"Zaman birlik olma zamanı" ifadelerini kullanıp bir başka FETÖ medyası Bugün TV'de açıklamalarda bulundu.



FETÖ'nün sosyal medya ayağı Fuat Avni'den Sedef Kabaş'a: "Güzel insan"



"İSTANBUL VURULMADIKÇA TÜRKİYE UYANMAZ"
Sedef Kabaş, 12 Ocak 2016'da yaptığı skandal bir paylaşımda terör örgütlerine ve teröristlere yol göstermiş, "İstanbul vurulmadıkça Türkiye uyanmaz" ifadelerini kullanmıştı.