Çocukları LGBTİ'ye alet eden CHP yandaşı avukat Feyza Altun'a sert tepki: İstismarcı yaklaşımlar çocuklardan uzak dursun

Eşcinsel sapkınlık projesi olan LGBTİ çocukların dünyasına girmek için her türlü yolu denerken CHP yandaşı avukat Feyza Altun'un, "Trans çocuklar vardır" paylaşımı toplumun her kesiminden tepki aldı. Altun’un desteklediği kampanyanın çocuk istismarı olduğu dile getirilirken, toplumun her kesimi çocuklara yönelik bu dayatmaya karşı çıktı. Altun'a tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Çocuk çocuktur... Çirkin sözler ve istismarcı yaklaşımlar çocuklardan uzak dursun!" dedi.

Giriş Tarihi 18 Ocak 2022, 10:45 Güncelleme 18 Ocak 2022, 11:41
Çocukları LGBTİ’ye alet eden CHP yandaşı avukat Feyza Altun’a sert tepki: İstismarcı yaklaşımlar çocuklardan uzak dursun

İÇİNDEKİLER

Sapkın LGBTİ'lilere verdiği desteğin haricinde son aylarda taciz ve tecavüz olaylarıyla gündeme gelen CHP'lilerin yeni hedefi masum çocuklar.

CHP YANDAŞI FEYZA ALTUN'DAN SKANDAL PAYLAŞIM


Son olarak CHP'li yandaşı avukat Feyza Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Trans çocuklar vardır" diyerek büyük bir skandal imza attı.

AK PARTİ'DEN TEPKİ: ÇOCUK ÇOCUKTUR
Skandal açıklama sonrası, sosyal medyadan sivil toplum kuruluşları ve birçok vatandaş olaya tepki gösterdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, "Çocuk çocuktur... Çirkin sözler ve istismarcı yaklaşımlar çocuklardan uzak dursun!" ifadelerini kullandı.



ÇOCUKLAR LGBT PROPAGANDASINA MALZEME YA-PI-LA-MAZ!

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ise, "Trans çocuk yoktur! Çocukları, geleceğin LGBT bireyleri olarak görmeyi hedefleyen lobi vardır!
Çocuklar LGBT propagandasına malzeme ya-pı-la-maz!"
diyerek sapkınlığı normalleştiren ve çocukları hedef alan CHP yandaşı avukata tepki gösterdi.




EDEP FUKARASI MENDEBURLAR
AK Parti MKYK Üyesi Hacı Bayram Türkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Altun'a tepki göstererek, "Trans Çocuk Yoktur; Çocuk İstismarcısı Olan Ahlaksız İnsanlar, Edep Fukarası Mendeburlar Vardır." dedi.



Gazeteci Betül Soysal Bozdoğan ise, "Çocuk duru ve temizdir.
Çekin pis ellerinizi!
Trans saçmalığı,LGBT geriliği!
Bu zümre,kirli dünyalarını temize çıkarmak için psikoloji bilimini dahi manipüle etti
Lobiler oluşturup,baskı grupları kurdu
Olmadı!
Normalleşemediler
Meşru görülmediler
Olmayacak da!
#LGBTlobisineHAYIR"
ifadelerini kullandı.




LEŞ ZİHNİYETLİLER!

Altun'un desteklediği kampanyanın çocuk istismarı olduğu dile getirilirken, toplumun her kesimi çocuklara yönelik bu dayatmaya karşı çıktı. Altun'un ikiyüzlü tavır sergilediğine dikkat çeken bir sosyal medya kullancısı, "Leş zihniyetliler! İşinize gelmeyince bunlar daha çocuk başörtüyle Kur'anla ne işleri var diye ortalığı ayağa kaldırırlar ama iş ahlaksızlığa gelince sonuna kadar destek çıkarlar çocukları bile alet ederler!" ifadelerini kullandı.

HESABINI GİZLEDİ
Gelen tepkiler sonrası paniğe kapılan CHP yandaşı Altun, çareyi sosyal medya hesabını gizlemekte buldu.

AK PARTİLİLERDEN NEFRET EDİYORUM
Altun daha önce de AK Partililerden nefret ettiğini belirten bir tweet atarak nefret kusmuş, gelen tepkiler sonrası paylaşımını silmişti.



YANDAŞLARI BİLE ÇILGINA DÖNDÜ
Öte yandan LGBTİ'ye destek verdiğini söyleyen sosyal medya kullanıcıları bile olaya sessiz kalmadı.

BU İŞLERE BULAŞTIRMAYIN ADI ÜZERİNDE ÇOCUK ÇOCUK
Bir kullanıcı yaptığı #transçocukyoktur etiketine yaptığı yorumda, "Lgbt saygımız var diyoruz ok, ama çocukları bu işlere bulaştırmayım adı üzerinde ÇOCUK ÇOCUK.!!! Bunu idrak etmek bu kadar zor mu?" dedi.



Başka bir sosyal medya kullancısı ise, "Trans erkek ve ya Trans kadına bir şey diyemem ama trans çocuk? ÇOCUK? LGBT'nin asla cinsellik aşamasıyla ilgilenmedim beni de ilgilendiren bir durumu söz konusu değil ama bırakın da kendi kendini anladıktan sonra kendisini olgun bir birey ve doğru düşünce yapısındayken keşfetsin" diyerek sapkınlığına çocuklar alet eden Altun'a tepk gösterdi.

DAHA ÖNCE DE CHP'Lİ BELEDİYELER LGBT'YE DESTEK VERMİŞTİ
CHP'li Şişli ve Kadıköy Belediyesi bünyelerinde Kadıköy Kent Konseyi LGBT Meclisi ve Şişli LGBTİ Meclisi kurulmuş, iki Meclis, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda afişler hazırlayarak çocukların da eşcinsel olacabilecekleri algısı oluşturmaya çalışmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN