ASELSAN ve Tank-Palet fabrikası yalanlarıyla ülkemize zarar vermeye çalışan muhalefete Başkan Erdoğan'dan sert tepki!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramankazan'daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerinde gerçekleştirilen "Milli Teknolojiler ve Yeni Yatırımlar Toplu Açılış ve Tanıtım Töreni"nde konuştu. Başkan Erdoğan konuşmasında ASELSAN ve Tank-Palet fabrikası yalanlarıyla ülkemize zarar vermeye çalışan muhalefete sert eleştirilerde bulundu. Başkan Erdoğan "Biz bu yalanların amacının söz konusu savunma sanayi kuruluşlarımızı sahip çıkmak değil, tam tersine ülkemizin savunma sanayi hamlelerini baltalamak olduğunu biliyoruz." dedi.

Giriş Tarihi 07 Ocak 2022, 00:09 Güncelleme 07 Ocak 2022, 00:28
ASELSAN ve Tank-Palet fabrikası yalanlarıyla ülkemize zarar vermeye çalışan muhalefete Başkan Erdoğan’dan sert tepki!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, TUSAŞ'ın Ankara Kahramankazan'daki yerleşkesinde, Milli Teknolojiler ve Yeni Yatırımlar programı kapsamında düzenlenen törene katıldı. Burada yaptığı konuşmada önemli konulara değinen Başkan Erdoğan, muhalefetin ASELSAN ve Tank-Palet fabrikasına yönelik asılsız iddialarına sert tepki gösterdi.

"AMAÇLARI SAVUNMA SANAYİ HAMLELERİNİ BALTALAMAK"
Başkan Erdoğan, milli hassasiyetle savunma sanayini her zaman siyaset üstü bir alan olarak gördüğünü belirterek, "Ancak zaman zaman özellikle son dönemde dozu artan bir şekilde bu konudaki çarpıtma ve yalan kampanyalarının kimi zaman iftira derecesine varacak ölçüde artırıldığını görüyoruz. Arifiye'deki Tank Paleti Fabrikasıyla ilgili söylenen yalanları yüzlerine vurmaktan biz bıktık ama onlar aynı yalanları tekrarlamaktan bıkmadılar.

Son olarak bir milli savunma sanayi şirketimizin küresel ülkelere satıldığı yalanını dolaşıma soktular. Bu haberi ilgili kuruluşlar başta olmak üzere herkes yalanlamasına rağmen tezvirata devam ettiler.

Tabii biz bu yalanların amacının söz konusu savunma sanayi kuruluşlarımızı sahip çıkmak değil, tam tersine ülkemizin savunma sanayi hamlelerini baltalamak olduğunu biliyoruz.

"YALANLARINIZDA BOĞULACAKSINIZ"
Buradan tüm yalancılara, sahtekarlara sesleniyorum; biz ülkemize ve milletimize hizmet etmekten asla yorulmayacağız ama siz bir gün mutlaka yalanlarınızda boğulacaksınız. İşte buradan bir kez daha ilan ediyorum, savunma sanayinde artık daha planlı daha sistematik ve orta- uzun vadeli hareket edeceğimiz bir döneme giriyoruz" diye konuştu.