CHP'nin İslam düşmanlığı bitmiyor! CHP’li yönetici Fatoş Birinç 'Allah'a hakaret etti

Cumhuriyet Halk Partili isimlerin İslam'a olan kin ve nefreti gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Diyanet'in 4-6 yaş Kur'an kurslarını hedef alarak, "Orta çağ düşüncesi" demesinin ardından bir skandal da CHP'li yönetici Fatoş Birinç'ten geldi. CHP Bursa İl Başkanlığı'ndan görevli olduğu öğrenilen Fatoş Birinç 'Allah'ı hedef alarak skandal sözler sarfetti.

Giriş Tarihi 30 Aralık 2021, 22:11 Güncelleme 31 Aralık 2021, 17:52
CHP’nin İslam düşmanlığı bitmiyor! CHP’li yönetici Fatoş Birinç ’Allah’a hakaret etti

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partili isimlerin İslam'a ve dini değerlere olan kin ve nefreti bitmek bilmiyor.

Son olarka dün CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Diyanet'in 4-6 yaş Kur'an kurslarını hedef alarak, "Orta çağ düşüncesi" demesinin ardından bir skandal da CHP'li yönetici Fatoş Birinç'ten geldi.

CHP'li FATOŞ BİRİNÇ 'ALLAH'A HAKARET ETTİ
CHP Bursa İl Başkanlığı'ndan görevli olduğu öğrenilen Fatoş Birinç 'Allah'ı hedef alarak skandal sözler sarfetti.

Fatoş Birinç dine kin kustuğu çirkin paylaşımda şunları söyledi:

"Bu Allah nasıl Allah ki Türkiye'nin içine etmeyi and etmiş, elçi olarak da AKP görevlendirilmiş"

FATOŞ BİRİNÇ CHP'DE YÖNETİCİLİK YAPIYOR
Dini değerleri aşağılayarak 'Allah'ı hedef alan Fatoş Birinç'in sosyal medya profilinde yaptığı bilgilendirmede CHP Bursa İl Başkanlığı'nda yöneticlik yaptığı görevli olduğu görüldü.

Birinç'in bilgilerinde, "CHP Bursa İl Başkanlığı'nda Eğitim Sekreteri, CHP Bursa İl Başkanlığı'ndan Bursa İl Kadın Kolları Başkanı ve CHP'de Parti Eğitmeni" ifadeleri yer aldı.


Fatoş Birinç

ÖZGÜR ÖZEL DİYANETİ VE KUR'AN KURSLARINI HEDEF ALDI
Dün de CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel skandal sözlerle Diyanet'e ve 4 - 6 yaş Kur'an kurslarına saldırdı.

"ORTAÇAĞ DÜŞÜNCESİ"
Özgür Özel Sıbyan mektebi ve Kur'an kurslarını kastederek, "Orta çağ düşüncesini kurumsallaştırmanın ne faydası var" dedi.

Diyanet'in okul öncesi kurumlar kurmasından rahatsız olan Özel, "Diyanet'in işi mi Milli Eğitim'in işi mi? Sıbyan Mektepleri'ni kurmuşlar kurumsallaştırıp zorunlu yapmaya çalışıyorlar." dedi.

"CUMHURİYET'E FAYDASI YOK"
Özel "Ortaçağ düşüncesine yönelmenin Cumhuriyet'e faydası yok. Tamamen yanlış bir işi benimseyip 20 yılın sonunda okuduğunu anlamayan bir nesil... Bu kafayla Bilim'in B'si yok, Fiziğin F'si olmuyor üniversiteye gidince... Okuduğunu anlamaz tabii..." şeklinde skandal ifadeler kullandı.