Migros, Carrefour, BİM, A101'de Milli Piyango bileti satıyor mu? Milli Piyango online bilet nasıl alınır? Yılbaşı bilet satışı ne zaman bitiyor?

Migros, Carrefour, BİM, A101'de Milli Piyango bileti satıyor mu? Sorusu merak ediliyordu. Milli Piyango biletlerini Migros ve Carrefour gibi marketlerde de satılıyor. Piyango bayilerinden ve yetki sahibi satış yerlerinden de satış satın alma yapabilirsiniz. Yılbaşı biletleri, çekiliş başlamadan 1 saat evveline kadar seyyar ve normal bayilerden satın alınabilecek. Dolayısıyla Milli Piyango yılbaşı biletleri saat 16:00'ya kadar satılabilecek.

Giriş Tarihi 31 Aralık 2021, 15:00 Güncelleme 31 Aralık 2021, 15:00
Migros, Carrefour, BİM, A101’de Milli Piyango bileti satıyor mu? Milli Piyango online bilet nasıl alınır? Yılbaşı bilet satışı ne zaman bitiyor?

İÇİNDEKİLER

Yılbaşının gelmesiyle birlikte Milli Piyango bileti satan yerler hakkında araştırmalar yoğunluk kazandı. Bilet satan yerlerin önünde uzun uzadıya süren kuyruklar oluşmaya başladı. Bu sene tam 120 milyon lira olarak belirlenen Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi için vatandaşlar şansını denemek istiyor. Gelenek haline gelen Milli Piyango çekilişi 2022 yılında da vatandaşlar için umut kaynağı haline geldi. Peki, Milli Piyango online bilet nasıl ve nereden alınır? Migros, Carrefour, BİM, A101'de Milli Piyango bileti satıyor mu? Milli Piyango bileti satan marketler hangileri? İşte tüm merak edilenler!

MİLLİ PİYANGO BİLETİ SATAN MARKETLER HANGİLERİ, BİLET NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango biletlerini Migros ve Carrefour gibi marketlerde de satılıyor. Piyango bayilerinden ve yetkili satış yerlerinden de satış satın alma işlemi yapabilirsiniz.

ONLİNE BİLET NASIL ALINIR?

Online olarak da "millipiyangoonline.com" internet sitesi üzerinden satın alma oluyor.

YILBAŞI BİLETİ SAAT KAÇA KADAR ALINIYOR ?

Yılbaşı biletleri, çekiliş başlamadan 1 saat öncesine kadar seyyar ve normal bayilerden satın alınabilecek. Dolayısıyla Milli Piyango yılbaşı biletleri saat 16:00'ya kadar satılabilecek.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI

ÇEYREK BİLET: 30 TL

YARIM BİLET: 60 TL

TAM BİLET: 120 TL

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi her yıl olduğu gibi 31 Aralık Cuma gecesi canlı yayınla belli gerçekleştirilecek. İkramiye çekilişlerine saat 17.00'den itibaren başlanacak. 12.000 TL – 12 Milyon TL arasında kazanan numaralar için çekiliş saati 17.00 olarak belirlenmiştir. 6.000 TL kazanan numaralar 18.30'da ve 240 – 2.000 TL arasında kazanan talihliler ise 20.30'da yapılacak çekilişler takip edilecek.

Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi ise saat 23.00'de gerçekleştirilecek canlı yayınla yapılacak. Günün talihli numarası ise aynı dakikalarda çekiliş sonrasında resmi web sayfası üzerinden online olarak sorgulanabilecek.

MİLLİ PİYANGO OYNAMANIN KURALLARI

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılıyor; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılıyor.

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyangoda iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategori. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor.

Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiye.