CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu yıldız savaşlarında! İBB'yi karargaha çeviren PKK'lıları unutturmak için milletin vakfı TÜGVA'ya saldırdı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe alınan PKK'lı teröristlerin ortaya çıkarılması sonrası gündemi değiştirmek için milletin vakfı TÜGVA'ya saldırdı. 11 yıldır bütün seçimleri kaybeden Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye Gençlik Vakfı'na yönelik iddialarında kullandığı uçuk dil dikkat çekti. Haberin detayları...

Giriş Tarihi 30 Aralık 2021, 16:16 Güncelleme 30 Aralık 2021, 17:32
CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu yıldız savaşlarında! İBB’yi karargaha çeviren PKK’lıları unutturmak için milletin vakfı TÜGVA’ya saldırdı

İÇİNDEKİLER

CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu atanamayan öğretmenleri parti genel merkezindeki basın toplantısında yanına aldı. Burada saygısız bir dille Milli Eğitim Bakanlığı'na gideceğini ve randevu istediğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebinin emrivaki olduğunu vurgulayarak "Bakanlığımızın kapıları herkese açık. Kamuoyunu yanlış yönlendirerek maksadını aşan, emrivaki şekilde yapılacak görüşme talebini karşılamamız beklenmesin." tepkisini gösterdi.

İBB'deki PKK'lı teröristleri unutturmak için kanıtsız ve şovenist adımlar atan Kılıçdaroğlu Twitter'dan provokasyona devam etti.

KILIÇDAROĞLU YILDIZ SAVAŞLARINDA

Kara propagandayı yönettiği konuşulan ajansın Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabından attığı iddialar şöyle:

"MEB'e gittim, bakan demir kapılar arkasında gizlendi. Beklediğimiz sonuç elbette. Ne diyecek? "Bakanlığı torpile peşkeş çekmedim" mi diyecek? Diyemez. Ancak kaçar. Torpil her yere sirayet etmiş durumda. Tüm devlet kurumları kanserin son safhasında.

Bakmayın siz binaların koca koca oluşuna, içinde çalışan tek bir şey yok. Sarayın emirlerini uygulayan zalimler; acı içinde kıvranan dürüst bürokratlar. O dürüst bürokratlar için de dayanıyorum o kapılara. Sabretsinler, az kaldı.

Ayrıca buradan seslenmek istiyorum zalimlere. Sizleri bağışlamak haksızlık yapılanlara cefadır. TÜGVA'cıları yerleştirmek için, Türkiye'nin en parlak zihinlerini ekmeksiz bıraktınız. O zincirler sizi koruyamayacak, az kaldı. Hangi kurum çürüdüyse tanışmaya devam edeceğiz."

"İBB'YE İŞE ALINIP KADRO VERİLEN ÖRGÜTÇÜLER GÜNDEMİNİ UNUTTURMAK İSTİYOR"

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı Enes Eminoğlu tweet zincirini alıntıladığı Kılıçdaroğlu'nun tutuştuğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Kasıtlı üretilen sahte belgelerle, etki ajanlarının yalan iddialarıyla Türkiye Gençlik Vakfı'na saldırmak, gençleri hedefe koymak yerine İBB'ye "liyakatlarından(!) dolayı" işe alınıp kadro verilen örgütcülerin hesabını belediye başkanınıza sorun. Haydi bakalım görelim sizi.

Bu siyasi parti Genel Başkanı'nın Türkiye Gençlik Vakfı'na yalan iddialarla saldırmasının asıl nedeni İBB'ye işe alınıp kadro verilen örgütçüler gündemini unutturmaktır ama hakikatin kazanmak gibi güzel bir özelliği vardır."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN