İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ABD Büyükelçisi Satterfield ile kapalı kapılar ardında görüşme gerçekleştirdi

Gelen son dakika haberine göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ABD'nin Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield ile bir araya geldi. Şüphe uyandıran görüşme basına kapalı gerçekleşti. Haberin detayları...

Giriş Tarihi 06 Aralık 2021, 15:44 Güncelleme 06 Aralık 2021, 16:11
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ABD Büyükelçisi Satterfield ile kapalı kapılar ardında görüşme gerçekleştirdi

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberleri... ABD Joe Biden'ın Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için Türkiye siyasetinde kullandığı işbirlikçiler kamuoyunda uzunca bir süre tartışılmıştı.

Bugün İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile David Michael Satterfield'ın, İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmesi, basına kapalı gerçekleştirildi.

Görüşmenin Millet İttifakı'nın adayını belirlenmesi üzerine olduğu konuşuluyor.

BU YIL İKİNCİ GÖRÜŞME

Akşener, geçtiğimiz 15 Nisan'da da Satterfield ile İYİ Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı bir görüşme gerçekleştirmişti.

BIDEN'IN REZİL İTİRAFI

Biden'ın seçilmeden önce Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkında "Erdoğan'ı yenmek için muhalefeti desteklemeliyiz" şeklindeki küstah sözleri derin planı ortaya sermişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sürekli tekrarladığı "Dostlarımızla iktidar olacağız" başlıklı açıklamaları ve Millet İttifakı'nın terör örgütleriyle birlikteliği Türkiye'yi yıkma planını kanıtlar nitelikte.

ABD'nin emperyalist emelleri için Türkiye içinde Başkan Erdoğan'a karşı kirli siyasi organizasyon geliştirmesi dikkatle takip ediliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN