SON DAKİKA: 40 bin sağlık personeli alımı | Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Şimdiden hoş geldiniz diyorum

Son dakika haberleri... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği 40 sağlıkçı atama müjdesiyle ilgili flaş bir paylaşım yaptı. Bakan Koca, yaptığı son dakika 40 bin sağlık personeli alımı paylaşımında "40.000 arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak. Şimdiden, aramıza hoş geldiniz diyorum." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 08 Kasım 2021, 22:03 Güncelleme 08 Kasım 2021, 22:27
SON DAKİKA: 40 bin sağlık personeli alımı | Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Şimdiden hoş geldiniz diyorum

İÇİNDEKİLER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 40 bin sağlık personeli alımı hakkında flaş bir paylaşım yaptı.

SON DAKİKA: FAHRETTİN KOCA: HOŞ GELDİNİZ DİYORUM
Bakan Koca, yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız açıklamayı yaptı. Yoğun bir hazırlık sürecinin ardından yeni sağlık çalışanı arkadaşlarımızın atama kararı alındı.

40.000 arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak. Şimdiden, aramıza hoş geldiniz diyorum." ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından "Okullar açık mı kalacak, kapanacak mı tartışması da artık sona ermelidir.

Okullardaki yüz yüze eğitim-öğretim kesinlikle devam edecektir.

Sağlık Bakanlığımıza 40 bin yeni sağlık personeli alınacağının müjdesini de milletimizle paylaşmak istiyorum." diyen Başkan Erdoğan, salgını ülke gündeminden tamamen çıkartana kadar mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı.