Mansur Yavaş'ın 'Makam araçlarını sattım minibüs kullanıyorum' yalanı ortaya çıktı! Sosyal medyada tepki yağdı

Hizmetten çok PR çalışmalarına yönelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bir yalanı daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda "Makam araçlarını sattım minibüs kullanıyorum" ifadelerini kullanan Mansur Yavaş lüks makam aracıyla görüntülendi. Sosyal medyada Mansur Yavaş'ın iki yüzlü tutumuna tepki gösteren vatandaşlar, "İnsanlar sizi söylediklerinizle yargılar. Önce söylediğinizle şimdi yaptığınız maalesef bir birini tutmuyor." yorumunda bulundu.

Giriş Tarihi 19 Eylül 2021, 18:13 Güncelleme 20 Eylül 2021, 13:23
Mansur Yavaş’ın ’Makam araçlarını sattım minibüs kullanıyorum’ yalanı ortaya çıktı! Sosyal medyada tepki yağdı

İÇİNDEKİLER

Vatandaşa hizmet yerine sosyal medya üzerinden algılara oynayan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bir yalanı daha patladı.

Bir televizyon programına röportaj veren ve "Makam araçlarının hepsini sattım minibüs kullanıyorum" ifadeleriyle algılara oynayan Mansur Yavaş'ın algı oyunu Ankara'da çekilen fotoğrafla bozuldu.

LÜKS MAKAM ARACINA BİNERKEN GÖRÜNTÜLENDİ
Ankara'da Gaziler Günü dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen programa katılan Yavaş, Mercedes marka lüks aracına binerken kameralara yansıdı.

YAVAŞ NE DEMİŞTİ?
Yavaş, "Ben minibüs kullanmayı tercih ediyorum. Belediyenin minibüse ile gelip gidiyorum. Zaten yabancı makam araçlarının hepsini sattık" ifadelerini kullanmıştı.

'VIP MİNİBÜS' KULLANIYOR
Mansur Yavaş'ın kullandığı minibüs ise iddilarından kısa bir süre sonra ortaya çıkmıştı. Mansur Yavaş'ın kullandığı minibüsün son model VIP araç olduğu belirlenmiş ve Yavaş'ın "halk adamı" algısı çökmüştü.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI
Sosyal medyada Mansur Yavaş'ın iki yüzlü tutumuna tepki gösteren vatandaşlar, "İnsanlar sizi söylediklerinizle yargılar. Önce söylediğinizle şimdi yaptığınız maalesef bir birini tutmuyor." yorumunda bulundu.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı "Makam arabasına binmek ayıp değil, ama yalan söylemek hem büyük günah, hem sahtekarlık, hem utanmazlık." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN