Eski CHP'li Öztürk Yılmaz: Kılıçdaroğlu yürüyen yalan makinesi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalan siyaseti artık çuvala sığmıyor. Son olarak "Katarlı gençler sınavsız tıp okuyacak" yalanıyla tepkilerin odağında olan Kılıçdaroğlu, CHP'den ayrılarak parti kuran Öztürk Yılmaz tarafından topa tutuldu. Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'yalan siyasetini' eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nu 'yürüyen yalan makinesi' olarak nitelendiren Yılmaz, 'İnsanları itibarsızlaştırmak için her şeyi yapıyor.' dedi.

Giriş Tarihi 29 Haziran 2021, 11:42 Güncelleme 29 Haziran 2021, 11:54
Eski CHP’li Öztürk Yılmaz: Kılıçdaroğlu yürüyen yalan makinesi

İÇİNDEKİLER

Özel bir tv kanalının canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan Yenilik Partisi Başkanı Öztürk Yılmaz, eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle hedef aldı.

YÜRÜYEN YALAN MAKİNESİ
Kılıçdaroğlu'nu "yürüyen yalan makinesi" olarak nitelendiren Yılmaz, "Türkiye'de şu sorun var. İnsanları itibarsızlaştırmak çok kolay. Muhalefet de aynısını yapıyor. İstifa ettiğim zaman baktım koridorda bir sürü yalan dolaştırıyorlar. Yürürken yalan söylüyorlar. Yiyip, içip yalan söylüyor. Muhalefet beni ihraç ettikten sonra bu kez itibarsızlaştırmak için bir sürü yayın yasağı koydu. Kılıçdaroğlu yürürken yalan söyleyen birisi. Oturuyor, kalkıyor yalan söylüyor. Birisi de, 'Kardeşim, sen böyle namuslu insanlara sırf gıcık olduğun için yalan söylersen bu yalanlar ayağına dolaşır' demiyor. 'Bana dokunmuyorsa ne yapıyorsa yapsın.' stratejisi var. Bu Türkiye'nin de muhalefetin de iktidarın da canını yakar." şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN