Sezgin Baran Korkmaz ve Artı1 TV iddiaları sebebiyle Yılmaz Özdil'e ağır sözler söyleyen Uğur Dündar çark etti!

Sözcü Gazetesi yazarları arasında çıkan 'Sezgin Baran Korkmaz' ve Artı 1 TV kavgasından sonra Uğur Dündar çark etti. Özdil'in Uğur Dündar'ın da kuruluşunda yer aldığı Artı 1 TV'nin Sezgin Baran Korkmaz tarafından fonlandığını iddia etmesinin ardından çileden çıkan Dündar, "Karşıma çıkarsan çok fena yaparım." sözleriyle tepki göstermişti. Yaşanan gelişmelerin ardından geri adım atan Dündar, bir 'canlı yayın kazası' olduğunu iddia eden Dündar, "Yılmaz Özdil benim kardeşimdir" ifadeleriyle geri adım attı.

Giriş Tarihi 24 Haziran 2021, 21:59 Güncelleme 25 Haziran 2021, 00:02
Sezgin Baran Korkmaz ve Artı1 TV iddiaları sebebiyle Yılmaz Özdil’e ağır sözler söyleyen Uğur Dündar çark etti!

İÇİNDEKİLER

CHP medyasını sallayan Uğur Dündar - Yılmaz Özdil kavgasında flaş bir gelişme yaşandı.

Sözcü Gazetesi yazarları arasında çıkan 'Sezgin Baran Korkmaz' ve Artı 1 TV tartışmasından sonra Uğur Dündar çark etti.

Yılmaz Özdil , Uğur Dündar'ın da kuruluşunda yer aldığı Artı 1 TV'nin Sezgin Baran Korkmaz tarafından fonlandığını iddia ederek, "Sezgin Baran Korkmaz'ın karakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD'deki iddianamede yazıyor… Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?" paylaşımını yapmıştı.

"KARŞIMA ÇIKARSAN ÇOK FENA YAPARIM"
Özdil'e sert tepki gösteren Dündar, "Yazıklar olsun sana, o tweeti nasıl paylaştın. Karşıma çıkarsan çok fena yaparım." ifadelerini kullanarak şunları söylemişti;

"YEDİĞİM EN BÜYÜK HANÇER"
"Yılmaz'ın bu imayı yapması hayatımda sırtımdan yediğim en büyük hançerdir... Çok kötü konuşmak istemiyorum ama Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmeyeceksin. Sana hakkımı helal etmiyorum! Sen nasıl olur da benim namusuma şerefime ima yollu laf söylersin ayıp be utan utan yazıklar olsun sana yerin dibine gir! Karşıma çıkarsan çok fena yaparım... Şerefimiz için yaşıyoruz Ben Yılmaz için kendimi bin defa ortaya attım. Hala 'Değerli ağabeyim' diye mesajlar atıyor sen artık değersizsin..."

DÜNDAR ÇARK ETTİ
Yaşanan gelişmelerin ardından yayınlarına ve yazılarına ara veren iki isimden Uğur Dündar CHP'nin kanalı TELE 1'e katılarak yaptığı açıklama ile geri adım attı.

"YILMAZ ÖZDİL BENİM KARDEŞİMDİR"
Kendisinin kast edilmediğini şimdi anladığını vurgulayan Dündar, "Ben de o akşam hakikaten elektro kardiyografi kağıdını saklıyorum, gerçekten tehlikeli bir durumun eşiğinden döndüm. Çok üzüldüm. O anda bana gelen mesajlarda cevap vermem gerektiği söylenmişti. Ben bu durumda o tweete gördüm. Arkadaşlarım değerli kardeşim Yılmaz'la konuşmuş. Anlıyorum ki bir yanlış anlaşılma var. Benim bunun üstüne söyleyecek lafım olamaz. Mesele benim için bitmiştir. Yılmaz bundan sonra da benim için kardeşim olacaktır. Canlı yayın kazası olduğu için üzgünüm." iddiasında bulundu.

KARA PARA KAVGASININ ASIL SEBEBİ NE?
CHP medyasında yaşanan 'Artı 1 TV' tartışması A Haber ekranlarında da konuşuldu. A Haber'de konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz CHP medyasında dönen 'para trafiğine' ilişkin çarpıcı mesajlar verdi.

AK Partili vekil Mustafa Açıkgöz'ün açıklamaları şu şekilde:

Aslında Uğur Dündar olayı yalanlamıyor, sanki suçüstü olmuş gibi çok heyecanlı, aksiyonlu bir konuşma yapıyor. Aslında suçun göstergesi bu. Şunu görmemiz lazım; Türkiye'deki muhalif medya düzeni özellikle Gezi kalkışması ve 17-25 Aralık kumpasından sonra Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üstüne dizayn edildi.

''TEK BİR AMAÇLARI VARDI...''
Aslında muhalif medyanın kuruluş tarihleri, kimlerin fonlandığı, özellikle karanlık ellerin FETÖ'vari yapıların ve dış güçlerin bu medyanın da tek bir amacı vardı Türkiye karşıtlığı ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı. Bunu çok iyi görürsek olayları çözmemiz de daha da kolay olacaktır.

''SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR''
Dediğim gibi Uğur Dündar'ın böyle bir heyecanı, bunlar hep bize özgür medya gibi laflardan bahsederken kendileri suçüstü yakalandılar. Bu karanlık ellerin ve CHP'nin de bunun neresinde olduğunu bilmemiz gerekiyor. Milletimizin bilmesi gereken şey bu belediyelerden topladığı paraların, milletvekili aracılığıyla buharlaşması gibi enteresan şeyler var. Yıllardır bizlere özgür basını, medya bağımsızlığını güzelleme yapan insanların geldiği konumu görmek çok önemli. 17-25 kumpası ve Gezi olaylarından sonra oluşan internet haberciliği, medya, TV kuruluşlarının hangi karanlık ellerden tarafından kuruldukları, neyi amaçladıkları çok önemli.

Bunların hepsi şimdi patlak verdi. Aslında bu kavganın bir nedeni de bu kaybolan paranın kimin nereden ne kadar aldığı ve paranın kimde kaldığıdır.