Başkan Erdoğan'dan Meral Akşener'in skandal 'Netanyahu' benzetmesine tepki!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener skandal bir açıklama yaparak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya benzetti. Başkan Erdoğan bu duruma sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim adeta sese gelir ve o, Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır." ifadelerine yer verdi.

Giriş Tarihi 19 Mayıs 2021, 20:34 Güncelleme 19 Mayıs 2021, 20:54
Başkan Erdoğan’dan Meral Akşener’in skandal ’Netanyahu’ benzetmesine tepki!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kütüphane Söyleşileri kapsamında Millet Kütüphanemizde gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sorularını yanıtlayan Erdoğan gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

AKŞENER'İN SKANDAL BENZETMESİNE TEPKİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener skandal bir açıklama yaparak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya benzetmişti.

Başkan Erdoğan bu duruma sert tepki gösterdi.

Erdoğan, "Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim adeta sese gelir ve o, Filistin'in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır." ifadelerine yer verdi.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim adeta sese gelir ve o, Filistin'in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır.

Şimdi utanmadan sıkılmadan kalkıp beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan bizde siyasetçi var.

Benim İsrail'in Başbakanı ile Davos'ta bir maceram oldu. Davos'ta o zamanki İsrail Başbakanına verdiğim cevabı tüm dünya biliyor.

40 yıllık siyasi hayatı bunlarla mücadele ede ede geçmiş olan bir Erdoğan'a sen bunu söyleyemezsin, bu senin ne haddinedir ne de sana böyle bir fırsatı kimse vermez.

Netanyahu hiçbir zaman bizim dostumuz olmamıştır, olmayacaktır. Netanyahu'ya karşı bugüne kadar verdiğimiz mücadeleyi bundan sonra da vererek yolumuza devam edeceğiz.