CHP'li belediyeler çöküyor! İstanbul ve Ankara küresel şehirler endeksinde geriledi

CHP'li Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş yönetimindeki İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri küresel belediyeler endeksi sıralamasında geriledi. Konuya ilişkin açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "İş yapmak yerine şov ve algı peşinde koşan CHP’li Belediyeler, 2 yılda İstanbul ve Ankara’yı çökerttiler." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 04 Mayıs 2021, 00:20 Güncelleme 04 Mayıs 2021, 01:01
CHP’li belediyeler çöküyor! İstanbul ve Ankara küresel şehirler endeksinde geriledi

İÇİNDEKİLER

CHP'li Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş yönetimindeki İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri küresel belediyeler endeksi sıralamasında geriledi.

10 SIRA DÜŞTÜLER
Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi 26. sıradan 34. sıraya düştü.

Mansur Yavaş Yönetimindeki Ankara ise 74. sıradan 84. sıraya geriledi.

RAKAMLAR YALAN SÖYLEMEZ ÇÖKÜYORLAR
Konuya ilişkin açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu CHP'li belediyelerin çöktüğünü söyledi.

Göksu, "Rakamlar yalan söylemez... İş yapmak yerine şov ve algı peşinde koşan CHP'li Belediyeler, 2 yılda İstanbul ve Ankara'yı çökerttiler. Küresel şehirler endeksinde İstanbul 26. sıradan 34. sıraya Ankara ise 74. sıradan 84. sıraya geriledi." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN