Kripto Faruk için çember daralıyor! Thodex soruşturmasında Arnavutluk’ta 2 gözaltı daha

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'e yönelik operasyonlar kapsamında Arnavutluk’ta 2 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi. İşte tüm detaylar...

Giriş Tarihi 30 Nisan 2021, 23:49 Güncelleme 01 Mayıs 2021, 10:47
Kripto Faruk için çember daralıyor! Thodex soruşturmasında Arnavutluk’ta 2 gözaltı daha

İÇİNDEKİLER

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Arnavutluk'a kaçtığı belirlenen ve hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.




SABAH'ta yer alan habere göre; Faruk Özer'e yardım ettikleri iddia edilen iki kişinin daha Arnavutluk polisince gözaltına alınıdğı öğrenildi. Soruşturmanın gizliliği açısından Arnavut kökenli olduğu öğrenilen iki kişinin kimlikleri hakkında bilgi verilmedi.




Ancak yakalanan kişilerin Tiran'da değil ülkenin başka bir bölgesinde gözaltına alındığı öğrenildi.



DAHA ÖNCE DE 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI
Emniyet Genel Müdürlüğü'nce oluşturulan beşer kişilik iki ekibin de destek verdiği çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde Özer'in Tiran'da kaldığı binaya baskın düzenlenmişti.



Arnavut uyruklu 2 kişi yardım ve yataklıktan gözaltına alınmıştı. Yakalanan şüphelilerden birinin Özer'i havalimanında karşıladığı ve saklanmasına yardımcı olduğu tespit edilmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN