Bitlis şehitleri için duygulandıran paylaşım: Sizi Toprağa Değil, Yüreğimize Gömdük...

Bitlis’te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 11 asker, devlet töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Milli Savunma Bakanlığı, şehit askerlerimiz için duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Bakanlıktan yapılan paylaşımda "Sizi Toprağa Değil, Yüreğimize Gömdük..." ifadelerine yer verildi.

Giriş Tarihi 05 Mart 2021, 16:20 Güncelleme 05 Mart 2021, 16:30
Bitlis şehitleri için duygulandıran paylaşım: Sizi Toprağa Değil, Yüreğimize Gömdük...

İÇİNDEKİLER

Şehitler Korgeneral Osman Erbaş, Yüzbaşı Salih Sarıoğlu, Yüzbaşı Tayfun Kureş, Yüzbaşı Gökhan Uysal, Albay Şentürk Aydınyer, Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir, Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ömer Umulu, Astsubay Üstçavuş Nazmi Yılmaz, Astsubay Kıdemli Çavuş Şükrü Karadirek, Uzman Çavuş Hakan Gül ve Uzman Çavuş Tolga Demirci için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları askerlerin omuzlarında tören alanına getirildi. Cuma namazına müteakip şehitler için cenaze namazı kılındı.



DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM
Milli Savunma Bakanlığından şehitlerimize ilişkin duygulandıran bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda "Sizi Toprağa Değil, Yüreğimize Gömdük... "VATAN SİZE MİNNETTARDIR." ifadelerine yer verildi.




Şehit Korgeneral Erbaş, Albay Aydınyer, Yüzbaşı Sarıoğlu, Yüzbaşı Kureş ve Yüzbaşı Uysal'ın naaşları Ankara'da, Astsubay Kıdemli Çavuş Karadirek'in naaşı Afyonkarahisar'da bugün toprağa verilecek. Astsubay Kıdemli Başçavuş Demir ve Astsubay Üstçavuş Yılmaz'ın naaşları Kahramanmaraş'ta, Astsubay Kıdemli Üstçavuş Umulu'nun naaşı Kırıkkale'de, Uzman Çavuş Gül'ün naaşı Amasya'da, Uzman Çavuş Demirci'nin naaşı Kayseri'de yarın defnedilecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN