CHP'li Maltepe Belediyesi'nde grev nedeniyle toplanmayan çöpler sokaklarda birikti!

Son dakika haberi... CHP'li Maltepe Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmazlıkla sonuçlanmasının ardından işçiler greve gitti. İşçilerin görev bırakması sebebiyle toplanmayan çöpler sokaklarda birikmeye başladı.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2021, 22:27 Güncelleme 23 Şubat 2021, 23:07
CHP’li Maltepe Belediyesi’nde grev nedeniyle toplanmayan çöpler sokaklarda birikti!

İÇİNDEKİLER

CHP'li Maltepe Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmazlıkla sonuçlanmasının ardından işçiler greve gitti.

DİSK'e bağlı Genel-İş ile Maltepe Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı ve işçiler grev kararı aldı.

SOKAKLARDA ÇÖPLER BİRİKTİ
İlçede grevin etkileri özellikle temizlik hizmetlerinde hissedilirken, sokaklarda, toplanmayan çöpler birikmeye başladı.

Başta Bağdat Caddesi (Minibüs Yolu) ve Maltepe'nin birçok mahallesinde çöpler toplanmadığı için konteynerler dolarken, vatandaşlar çöp poşetlerini dolu olan konteynır ya da çöp bidonlarının yanına bırakmak zorunda kaldı.


KADIKÖY'DE DE AYNI MANZARA
Geçtiğimiz hafta da CHP'li Kadıköy Belediyesi'nde işçilerin belediye yönetimiyle toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin çıkmaza girmesinin ardından işçiler görev bırakmış çöpler sokaklarda kalmıştı.