DEVA saldırdı Yeniçağ utanmadan çanak tuttu! Millet düşmanlarını kudurtmaktan gurur duyuyoruz!

Türkiye'nin Milli Uzay Programı'nın tanıtımında konuşan Başkan Erdoğan,"2023 sonunda yakın dünya yörüngesinde ateşleyeceğimiz kendi milli ve özgün hibrit roketimizle Ay'a ulaşarak sert iniş gerçekleştireceğiz." dedi. 10 büyük hedefin yer aldığı Milli Uzay Programı, dünya basınında geniş yankı uyandırırken içimizdeki hazımsızlar Türkiye'nin uzay projelerine gölge düşürme peşine düştü. DEVA Partisi’nin resmi Twitter hesabından, Takvim'in marketlerin müşterileri tuzağa düşürme hilelerini ifşa ettiği habere ve Başkan Erdoğan’ın “Milli Uzay Programı” açıklamalarına göndermede bulunulan çirkin bir paylaşım yapıldı. Türkiye'nin uzay hamlesini hedef alan DEVA Partisi'ni ve aynı haberi günler önce yapmasına rağmen utanmadan Takvim'in market hilelerini ifşa ettiği haberini hedef alan Yeniçağ'ı siz değerli okuyucularımızın takdirine bırakıyoruz. Öte yandan uzay hamlesini sabote etmeye çalışan zihniyetin ikiyüzlülüğünü sosyal medya kullanıcıları ortaya çıkardı.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2021, 14:08 Güncelleme 10 Şubat 2021, 14:31
DEVA saldırdı Yeniçağ utanmadan çanak tuttu! Millet düşmanlarını kudurtmaktan gurur duyuyoruz!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin Milli Uzay Programı'nın tanıtımında konuşan Başkan Erdoğan "2023'te Ay'a gideceğiz" müjdesini milletimizle paylaştı. Yerli otomobil ve doğal gaz keşfinde olduğu gibi ülkemiz çıkarına olan her güzel haberi sabote etme peşinde olan zihniyet, dünyanın özenerek baktığı Milli Uzay Programı'nı da hedef almaktan geri durmadı.



DEVA PARTİSİ KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI
DEVA Partisi'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Takvim'in marketlerin müşterileri tuzağa düşürdüğü hileleri ifşa ettiği haber üzerinden "Makvim" isimli bir gazeteye "Bu haberi okumadan Ay'a gitmeyin" manşeti uyarlandı.

DEVA Partisi bu paylaşımıyla hem Türkiye'nin uzay hamlesini gölgeleme peşine düştü hem de vatandaşın yanında yer alan Takvim Gazetesi'ni hedef aldı.

YENİÇAĞ UTANMADAN HABERLEŞTİRDİ
Deva Partisi'nin Takvim'in market hilelerini ifşa ettiği haber üzerinden yaptığı paylaşımı Yeniçağ gazetesi utanmadan haberleştirdi. Öyle ki Yeniçağ, Takvim'i hedef almasına rağmen aynı haberi TAKVİM'den 8 gün önce yapması dikkat çekti.

HALKIN YANINDA OLAN TAKVİM'İ HEDEF ALDILAR
Bazı odaklar tarafından sosyal medyada Takvim Gazetesi'ne yönelik başlatılan linç kampanyası sürüyor. Aynı haberi onlarca gazetenin haberleştirmesine rağmen, yerli ve milli duruşuyla milletinin yanında yer alan Takvim saldırılara hedef oldu.



Her dönemde vatandaşın yanında yer alan, vatandaşın sorunlarını haberleştiren ve "Halkın Gazetesi" sloganıyla yayın hayatını sürdüren Takvim Gazetesi'nin son dönemde tekelleşen marketlerin tüketiciyi kandırmak için uyguladığı çeşitli yöntemleri haberleştirerek, vatandaşı bilinçlendirme çabası farklı yönlere çekilerek düzenlenen algı operasyonu sonucu linç kampanyasına dönüştü.


KONU TÜRKİYE OLUNCA VİTES DEĞİŞTİRDİLER
Öte yandan her fırsatta Türkiye'nin aleyhinde olmayı siyasi görüş olarak sürdüren zihniyet, bu gelişmenin de karşısında yer aldı. Ancak birçok ülkenin hayalinin bile erişemeyeceği uzay hamlesini sabote etmeye çalışan zihniyetin ikiyüzlülüğünü sosyal medya kullanıcıları ortaya çıkardı.



ALAY KONUSU OLDULAR
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugün, "Bir uzay yolculuğu eksikti..." ifadelerini kullanan Aslı Aydıntaşbaş'ın Marmaray hizmete alındığında, "Gülüp geçmek lazım bence. Ama işte elalem iPhone yaparken, uzaya giderken biz niye ithal Japon teknolojisiyle Marmaray'la avunuyoruz görün." dediği ortaya çıktı.

Sosyal medyada, sözde gazeteci Aslı Aydıntaşbaş ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın eski tweetlerini paylaşan vatandaşlar, "Konu Türkiye olunca vites değiştirenler." diyerek Türkiye düşmanlarına tepki gösterdi.


ÇAY DEMLE İZLE
Bir başka kullanıcı ise, "Türkiye'ye abd den baka baka abdli olmuşsun. Yorumlara bak çay demle, çapsız." ifadelerini kullandı.