Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek koronavirüsle mücadele ederken CHP çoktan mezara koymuş! Yeni başkan için planlar yapmışlar

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek koronavirüsle mücadele ederken CHP çoktan mezara koyup yeni başkan için planlar yapmışlar. A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Türkmedya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel detayları paylaştı.

Giriş Tarihi 16 Aralık 2020, 04:24 Güncelleme 16 Aralık 2020, 06:11
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek koronavirüsle mücadele ederken CHP çoktan mezara koymuş! Yeni başkan için planlar yapmışlar

İÇİNDEKİLER

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek koronavirüsle mücadele ederken CHP çoktan mezara koyup yeni başkan için planlar yapmışlar.

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Türkmedya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel detayları paylaştı.

BÖCEK'İN VEFAT ETMESİ DURUMUNUN SONRASI İÇİN PLAN YAPTILAR


Muhittin Böcek'in hastanede vefat etmesi durumunda onun yerine CHP içinde Böcek'in yerine kimin geçeceğinin hesapları yapıldığını söyleyen Yiğitel, Böcek'in tepkilerini bu duruma bağladı.

SEYİT TORUN BELEDİYE BAŞKANI OLACAKTI


Genel merkezdeki bir takım yöneticilerin bu durumda payı olduğunu söyleyen Yiğitel, Seyit Torun ismi üzerinden gidildiğini ve Böcek vefat etmesi durumunda Torun'un Antalya'nın yeni başkanı olmasının planlandığını söyledi.

O İSMİ GÖREVDEN ALDI


Böcek'in hastanede olduğu sürede bir genel sekreter yardımcısı atandığını ifade eden Yiğitel, Böcek'in göreve döndüğü ilk gün bu ismi görevden aldığını belirtti.