CHP'den ihraç edilen Yılmaz Ateş'ten Kılıçdaroğlu'nun 'dinleniyorum' yalanına sert tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘dinleniyorum’ yalanına ‘parti FETÖ’ye teslim oldu’ diyen CHP’li Yılmaz Ateş’ten tepki geldi. Ateş, “Beştepe'ye giden CHP'liyi, ByLock'cu 180 vekili açıklayamayan Kılıçdaroğlu umarım telefonunun dinlendiğini ispatlayabilir” ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 06 Aralık 2020, 15:44 Güncelleme 06 Aralık 2020, 15:53
CHP’den ihraç edilen Yılmaz Ateş’ten Kılıçdaroğlu’nun ’dinleniyorum’ yalanına sert tepki

İÇİNDEKİLER

CHP eski genel başkan yardımcısı Yılmaz Ateş, yayınladığı mesajla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu'nun taciz ve tecavüz gündemini değiştirmeye çalıştığını belirten Ateş şu ifadeleri kullandı:

GÜNDEM BELİRLİYOR (!)
Sayın Kılıçdaroğlu, Türkiye ve sorunlarının tartışılmasını önlemekte çok büyük başarı göstermekte ve gündem belirlemektedir(!).

CHP'LİLERİ İFŞA EDECEKTİ
Elimde ByLock'cu AK Partili 180 milletvekilinin listesi var. Saraya giden CHP'liyi biliyorum. Saraydan para alıp parti kuracak CHP'lileri biliyorum" iddialarından sonra şimdi de telefonlarının dinlendiğini söyledi.

İNŞALLAH KANITLANIR
İnşallah hiç değilse bu iddiası kanıtlanır da Türkiye'nin sorunları da çözülmüş olur. Kamuoyunun günlerdir tartıştığı "Taciz-tecavüz" konusundaki suskunluğu ve kayıtsızlığını da böylece kamufle etmiş oldu. Kendisini kutlamak gerekir.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?
Kılıçdaroğlu, önceki gün T24'e yaptığı açıklamada tehditler geldiğini belirtip "Eleştiriye tahammül etmedikleri için çullanma politikaları başlıyor. Tehditler geliyor, 'dokunulmazlığınızı kaldıracağız' diyorlar. (Ölüm tehditleri için ne yapıyorsunuz?) Ne söyleyebilirim. Sonuçta gittiğim yerler, kaldığım ev belli. Zaten benim, çocuklarımın, eşimin telefonlarının dinlendiğini, takip edildiğimi gayet iyi biliyorum" demişti.