SON DAKİKA: Devlet Bahçeli'den Bülent Arınç'a: Demirtaş'a masum gözlerle bakıyorsan Eren Bülbül'e Bedirhan bebeğe ne diyeceksin?

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Selahattin Demirtaş hakkında söylediği sözlerle tepki çeken Bülent Arınç'a sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, Arınç'a "Demirtaş'a masum gözlerle bakıyorsan Eren Bülbül'e Bedirhan bebeğe ne diyeceksin?" diye seslendi.

Giriş Tarihi 24 Kasım 2020, 11:17 Güncelleme 24 Kasım 2020, 11:57
SON DAKİKA: Devlet Bahçeli’den Bülent Arınç’a: Demirtaş’a masum gözlerle bakıyorsan Eren Bülbül’e Bedirhan bebeğe ne diyeceksin?

İÇİNDEKİLER

Son dakika: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, konuşmasının son kısmında Bülent Arınç'a sert sözlerle yükledi.

"SUÇA ORTAKLIK, İHANETE YATAKLIK"
Devlet Bahçeli, Bülent Arınç'a şunları söyledi "Bu terörist Demirtaş sevdasının taraftar ve yaygınlık kazanması hayra alamet bir durum da değildir. Halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan siyaset eskisi bir şahsın, televizyona çıkıp Sorosçu Osman Kavala ile terörist Demirtaş'a güzellemeler yapması kelimenin tam anlamıyla çarpıklık, hatta ahmaklıktır. Bu şahsın iki suçlunun serbest bırakılmasını istemesi suçluyu övmektir, suça iştiraktir, ihanete yataklıktır.



"DEVRAN BİR TERÖR ANLATISIDIR"
Terörist Demirtaş'ı ve Kürt kökenli kardeşlerimizi tanımak için Devran isimli hikâye kitabının okunmasını öneren bu gafil terör propagandasını alenen, milletimizin gözünün içine baka baka yapmıştır. Sayın Arınç, biz Kürt kökenli kardeşlerimizi bir teröristin anlatıldığı kitaptan değil, hayatın bizatihi içinden, milletimizin şerefli mensubu olmalarından, anıda, acıda ve gelecekte birlikte olmamızdan tanıyor ve onlara baktığımız zaman tıpatıp kendimizi görüyoruz. Devran isimli kitap bir terör anlatısıdır. Devran isimli şahıs bir teröristtir. Yazan da teröristtir.



"DEMİRTAŞ'A MASUM GÖZÜYLE BAKIYORSAN YASİN'E EREN'E BEDİRHAN BEBEĞE NE DİYECEKSİN?"
Demirtaş'a masum gözüyle bakıyorsan, teröristlerin saldırısıyla şehit olan Yasin Börü'ye, Eren Bülbül'e, 11 aylık Bedirhan bebeğe ne diyeceksin? Emzikli bebeklerin öldürülmelerini nasıl anlatacaksın? Hamile kadınlarımızın kurşunlanmasını nasıl yorumlayacaksın? 6-8 Ekim olaylarında katledilen 53 insanımızı nasıl izah edeceksin?



"TERÖRİSTLER SERBEST KALSIN İSTİYOR"
Sayın Arınç nereye varmak, ne yapmak istiyorsun? Aslına mı çekiyorsun, nesline mi özeniyorsun? Nedir seni teröristlere sempatiyle baktıran? Sen Devran'ı bırak da Mehmetlere bak, belki olmayan vicdanın kanar. Sen terör kervanına girmeyi bir kenara bırak da, millet ne diyor, tarih ne diyor, şühedamız ne diyor ona dikkat et, bunları kendine rehber tayin et. Özgürlükçü düşünelim diyor, yani demek istiyor ki, teröristler serbest kalsın, Türkiye'ye kast edilsin.



"CUMHUR İTTİFAKI DÜŞMANLARINA MUHABBETLE YAKLAŞMAKTADIR"
Bu ahlaksız bir üslup, akılsız bir teklif değil midir? Neyin özgürlüğü, elinde silahla dağda gezene özgürlük değil, milletin demir yumruğu layıktır. Bülent Arınç Türkiye'ye kim tuzak kurmuşsa, Cumhur İttifakı'na kimler hasımsa, iç barış ve huzur ortamını kimler bozmak istiyorsa onlara muhabbetle yaklaşmaktadır.



"CHP'LİLER DE ARINÇ'I TAKDİR ETMİŞLERDİR"
Gezi olaylarının sponsoru olan Sorosçu Osman Kavala'nın, özgürlükçü düşünerek serbest kalmasını gündeme getirmek hangi akıl ve mantığın ürünüdür? Aynı görüşü CHP de seslendirmektedir. Kaldı ki, CHP'li sözcüler Arınç'ı vicdan olarak tanımlayıp takdir etmişlerdir. O halde vicdanı yeniden tarif etmek hepimiz için ana görevdir.



"ZİLLET YENİ İSİMLERİ DEVŞİRMEKTEDİR"
Merhum Nurettin Topçu der ki, vicdan, doğru ile yanlışı, iyi ile kötüyü ayırt etme melekesidir. Bu tefriki, bu tespiti yapamayanların vicdanı yoktur, vatan sevgisi yoktur, bir gözleri Pensilvanya'da, diğeri de Kandil'dedir. Anlaşılan zillet yeni isimleri devşirmektedir. Yıkım kadrosuna yenileri katılmak için hazırda beklemektedir."