CHP'li Mehmet Bekaroğlu'ndan AK Parti'ye darbe imalı tehdit: Yakında hepiniz karanlıkta kalacaksınız

Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, sosyal medya hesabından CHP'nin İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun ifadelerini alıntılayarak Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yaklaşan kurultay öncesi parti yönetiminde koltuk beklediği yorumunda bulundu. Bekaroğlu ise gazeteci Zafer Şahin’in kendisiyle alakalı tweetinin altına, "yakında hepiniz karanlıkta kalacaksınız" diyerek tehdit etti.

Giriş Tarihi 28 Haziran 2020, 16:42 Güncelleme 28 Haziran 2020, 16:53
CHP’li Mehmet Bekaroğlu’ndan AK Parti’ye darbe imalı tehdit: Yakında hepiniz karanlıkta kalacaksınız

İÇİNDEKİLER

CHP'lilerin son zamanlarda darbeyi çağrıştıran ve AK Parti'nin seçimle değil de olağandışı bir gelişmeyle iktidardan indirileceğini ima eden tuhaf tehditlerine bir yenisi daha eklendi.

"YATSI YAKLAŞIYOR, HEPİNİZ KARANLIKTA KALACAKSINIZ"

CHP'nin İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, sosyal medya platformu Twitter üzerinden Takvim Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Zafer Şahin'in kendisiyle alakalı, "Kılıçdaroğlu'na kurultay için mektup yazıyor. Bu kez diyor... Kadın kotasından değil, anahtar listenizden PM'ye girmek istiyorum mesajı veriyor" yorumuna tehdit dolu bir tweetle yanıt verdi. Bekaroğlu tweetinde, "Nasıl da herkesi kendiniz gibi biliyorsunuz? Nasıl da insanların içini okuduğunuzu sanıyorsunuz? Nasıl da yalan, iftira ve tezviratı yazarlık, entelektüellik, yorumculuk olarak satıyorsunuz. Yatsı yaklaşıyor, hepiniz karanlıkta kalacaksınız!" diyerek Şahin'e tehditkâr bir yanıt verdi.

"PENSİLVANYA'DAKİ HAİNİN ADAMLARI DA HER GÜN BENZER TEHDİTLER SAVURUYOR"

Şahin ise CHP'li Bekaroğlu'na, "Tehdit dili size çok yakışmış... Pensilvanya'daki hainin adamları da her gün benzer tehditler savuruyor... O gün geldiğinde senden korkan senin gibi olsun.." ifadeleriyle cevap verdi.

AK PARTİ'YE YENİ BİR DARBE İMASI

"Yakında karanlıkta kalacaksınız" diyerek AK Parti'nin iktidardan indirileceği imasını yapan Bekaroğlu'nun, genel seçimlere 3 yıl gibi bir sürenin olmasına rağmen bu tehdit dilini kullanmasının arkasında yatan neden kamuoyunca merak ediliyor.

KRİMİNALİZE OLMUŞ

Eşcinselliği öven ve savunan ve devlet büyüklerine hakaretleriyle bilinen CHP'li vekil Mehmet Bekaroğlu'nun vukuatları saymakla bitmiyor.