MSB duyurdu! Pençe Kaplan Operasyonu kapsamında komandolarımız Haftanin'e inmeye devam ediyor!

Milli Savunma Bakanlığı, 'Pençe Kaplan Operasyonu'na ilişkin açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, "Pençe Kaplan Operasyonu kapsamında Haftanin bölgesine hava hücum harekâtı ile kahraman komandolarımız inmeye devam ediyor." ifadelerine yer verildi.

Giriş Tarihi 17 Haziran 2020, 23:52 Güncelleme 18 Haziran 2020, 01:54
MSB duyurdu! Pençe Kaplan Operasyonu kapsamında komandolarımız Haftanin’e inmeye devam ediyor!

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanlığı, 'Pençe Kaplan Operasyonu'na ilişkin açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, "Pençe Kaplan Operasyonu kapsamında Haftanin bölgesine hava hücum harekâtı ile kahraman komandolarımız inmeye devam ediyor." ifadelerine yer verildi.



MSB'DEN PENÇE-KAPLAN OPERASYONU AÇIKLAMASI: ATAK'LAR TERÖR HEDEFLERİNİ VURMAYI SÜRDÜRÜYOR
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesine düzenlenen Pençe-Kaplan Operasyonu kapsamında ATAK helikopterleri tarafından terör hedeflerinin vurulma anlarını paylaştı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, operasyonun planlandığı şekilde başarıyla devam ettiği, yerli üretim taarruz helikopteri ATAK'lar tarafından yeni terör hedeflerinin vurulduğu bildirildi.

Paylaşımda, ATAK helikopterlerinin bölgedeki terör hedeflerini vurduğu görüntülere de yer verildi.


TERÖRİSTLERE AİT MEVZİLER VURULUYOR
Milli Savunma Bakanlığı, 'Pençe-Kaplan' operasyonunda teröristlerin sığınak, barınak ve mevzilerini vurmaya devam edildiğini bildirdi.

MSB paylaştığı videoda, "Kahraman topçularımız da Fırtına obüsleri ve ÇNRA atışlarıyla teröristlerin sığınak, barınak ve mevzilerini yerle bir etmeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.