AK Parti'den CHP'li Enis Berberoğlu ve 2 HDP'li ismin vekilliklerinin düşürülmesi hakkında flaş açıklama!

Son dakika haberleri... TBMM kararı ile CHP'li Enis Berberoğlu ve iki HDP'li milletvekilinin vekillikleri düşürülmüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "CHP durumu nasıl konumlandıracağına kendi karar vermeli " ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 05 Haziran 2020, 15:16 Güncelleme 05 Haziran 2020, 16:00
AK Parti’den CHP’li Enis Berberoğlu ve 2 HDP’li ismin vekilliklerinin düşürülmesi hakkında flaş açıklama!

İÇİNDEKİLER

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, yaptığı açıklamada, "Barolarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Erken seçim konusunda ise Mehmet Muş, "Seçimlerin üzerinden 2 sene geçmiştir. Bizim gündemimizde yoktur. Zamanında yapılacaktır" açıklamasını yaptı.

Siyasi partiler kanunu gibi düzenlemeler hakkında ise "Kanun yoluyla siyasi partinin seçime girmesini engellemek gibi bir durum söz konusu değil. Bu çalışma hakkında gerekli bilgileri sağlayacağız" dedi

Muş, "Hüllecilik CHP'nin işidir. Hüllecilik bizde yoktur, biliyorsunuz o Güneş Model'den itibaren CHP'nin geleneğidir. Kurulan ya da kurulacak yeni partiler mevcut hukukumuza göre teşkilatlarını kurarak seçimlere girebilirler. Herkes hak ettiği oyu alacaktır" dedi.

3 İSMİN VEKİLLİĞİNİN DÜŞÜRÜLMESİ
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, HDP ve CHP'den 3 ismin vekilliğin düşürülmesi hakkında, "CHP durumu nasıl konumlandıracağına karar vermeli " dedi.