Son dakika: İstanbul Beyoğlu'nda polise silahlı saldırı!

İstanbul Beyoğlu'nda Piyalepaşa Bulvarı'nda görevli polis memurlarına silahlı saldırı gerçekleştirildi. 2 polis yaralanırken saldırgan da yaralı olarak yakalandı. Saldırgan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Giriş Tarihi 11 Nisan 2020, 21:53 Güncelleme 12 Nisan 2020, 01:23
Son dakika: İstanbul Beyoğlu’nda polise silahlı saldırı!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beyoğlu'nda Piyalepaşa Bulvarı'nda görevli polis memurlarına silahlı saldırı gerçekleştirildi.

POLİSLERE SALDIRMADAN ÖNCE BAŞKASINI BIÇAKLAMIŞ
Olay saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Irmak Caddesi'nde tartıştığı kişiyi bıçakla yaralayan Ali M. olay yerinden kaçtı. Piyalepaşa Bulvarı üzerinde bir akaryakıt istasyonuna geldikten hemen sonra tesadüfen istasyona giren polis ekiplerini gören Ali M. paniğe kapıldı.

Polislerin kendisini gözaltına almaya geldiğini zannedip polislere saldırdı. Çıkan arbede de komiser yardımcısı Murat T.'nin yere düşen silahını alıp sağa sola ve polislere ateş etmeye başladı.

2 POLİS YARALANDI
Açılan ateş sonucu Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büroda görevli Gürhan K. sağ ve sol kolundan Gökhan O. ise darp sonucu yaralandı.


SALDIRGAN VURULARAK YAKALANDI
Takviye gelen polis ekipleri ile kısa süre saldırganın çatışmasının ardında polislere ismini Ali M. olarak tanıtan kişi vurularak yakalandı. Silahlı çatışmadan sonra olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

SALDIRGAN HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Yaralı polisler özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı olarak yakalanan saldırgan da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırgan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU
Olay yerine özel harekat polisleri de sevk edilirken olay yeri inceleme polisler bulvar üzerinde akaryakıt istasyonunun içerisinde çok sayıda boş kovan tespit etti. Polisler ile çatışma anları ise saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.