CHP'li İBB'nin koronavirüs sorumsuzluğu sürüyor! Metroda tıka basa yolculuk

Koronavirüse rağmen sefer sayılarını azaltan CHP'li İBB insan sağlığını tehlikeye atmaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İETT sefer sayılarını ve metrodaki vagon sayısını 8’den 4’e düşürmesi sonrasında bu sabah saat 07.51'de Yenikapı-Kirazlı Metrosu’nda yineyoğunluk yaşandığı görüldü.

Giriş Tarihi 04 Nisan 2020, 20:06 Güncelleme 04 Nisan 2020, 21:43
CHP’li İBB’nin koronavirüs sorumsuzluğu sürüyor! Metroda tıka basa yolculuk

İÇİNDEKİLER

Koronavirüse rağmen sefer sayılarını azaltan CHP'li İBB insan sağlığını tehlikeye atmaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İETT sefer sayılarını ve metrodaki vagon sayısını 8'den 4'e düşürmesi sonrasında bu sabah saat 07.51'de Yenikapı-Kirazlı Metrosu'nda yineyoğunluk yaşandığı görüldü.

İşe gitmek zorunda olan ya da mecburiyetten dışarı çıkmak durumunda kalan İstanbullu, İETT sefer sayıları ve metrodaki vagon sayısının 8'den 4'e düşmesi sonrası hâlâ sıkıntı yaşıyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Toplu ulaşım araçlarında bazı bölge ve saatlerde insan yoğunluğu hâlâ çok fazla. İş saatlerinde toplu taşıma araçlarında bu sabah da manzara değişmedi. Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'nda yine insan kalabalığı vardı.

Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'ndaki dolu ve kalabalık insan manzarası objektiflere yansıdı. Sabahın erken saatinde kalabalıkta seyahat etmek zorunda kalan vatandaşlar toplu taşıma seferlerinin azaltılmasına tepki gösterdi.

İBB YAŞANANLARA SENARYO DEMİŞTİ
İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs salgını nedeniyle toplu taşıma araçlarına getirdiği yolcu sayısı kısıtlamasının ardından, İBB skandal bir hata yaparak sefer sayılarını azaltmıştı. Bazı hatlarda yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle vatandaşın tepki göstermesinin ardından İBB Sözcüsü Murat Ongun vatandaşı suçlayarak yaşananları "organize kötülük" ve "senaryo" olarak değerlendirmişti.