Sağlık Bakanı Koca'dan vatandaşlara 'evde kalın' çağrısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Siyami Ersek Hastanesi'nde koordinasyon toplantısı yaptıklarını belirterek, vatandaşlara seslendi. Bakan Koca, "Vatandaşlarımızın evlerinde kalarak önlemlerini almalarını önemli rica ediyorum' ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 21 Mart 2020, 18:48 Güncelleme 21 Mart 2020, 21:48
Sağlık Bakanı Koca’dan vatandaşlara ’evde kalın’ çağrısı

İÇİNDEKİLER

Çin'de ortaya çıkan ve dünyayı saran koronavirüse karşı güçlü tedbirler alınıyor. Tedbirler ve önlemler kapsamında Sağlık Bakanı Koca'dan vatandaşlara bir çağrı geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Siyami Ersek Hastanesi'nde koordinasyon toplantısı yaptıklarını belirterek, vatandaşlaara seslendi. Bakan Koca, "Vatandaşlarımızın evlerinde kalarak önlemlerini almalarını önemli rica ediyorum' ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'nın Twitter'dan yaptığı açıklama şu şekilde:
"Siyami Ersek Hastanesi'nde Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik. Bizler sahada ülkemiz için önlemler alırken, vatandaşlarımızın da aynı hassasiyetle evlerinde kalarak önlemlerini almalarını önemle rica ediyorum."

Bakan Koca, İçişleri Bakanlığı'nca 65 yaş ve üstü ayrıca kronik rahatsızlığı olanlara yönelik yayımlanan genelge ile ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Bakan Koca, 'Bugünlerde çınarlar kolay devriliyor, dışarı çıkmayın' çağrısında bulunduğu paylaşımında, "Koranavirüs salgınında ölüm riski, yaş yükseldikçe artıyor. Lütfen evde kalın. İçişleri Bakanlığımızın 65 yaş ve üstü ayrıca kronik rahatsızlığı olanlara getirdiği sokağa çıkma sınırlandırmasına uyun" ifadelerine yer verdi.