Maçın önüne geçen paylaşım! Portekiz'den asker selamı! UEFA'dan ses yok!

Tüm Avrupa'nın eleştirdiği asker selamı için Portekiz'den çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Barış Pınarı Harakatı'na destek nedeniyle asker selamı veren futbolculara ceza yağdıran UEFA'nın Portekiz'in bu paylaşımına sessiz kalması dikkat çekti.

Giriş Tarihi 15 Kasım 2019, 13:47 Güncelleme 15 Kasım 2019, 15:09
Maçın önüne geçen paylaşım! Portekiz’den asker selamı! UEFA’dan ses yok!

İÇİNDEKİLER

Portekiz, Euro 2020 elemelerinde sahasında Litvanya'yı 6-0 yenerken maç anında atılan bir paylaşım karşılaşmanın önüne geçti.

Portekiz Milli Takım Twitter hesabı, gol atan futbolcuların sevinçlerini fotoğrafla paylaştı. Üçüncü golü atan Pizzi'nin gol sevinci ise 'asker selamı' vererek paylaşıldı.

Hatırlanacağı üzere A Milli takımımızın futbolcuları, Arnavutluk ve Fransa maçlarında gol sevinci olarak asker selamında bulunmuştu. Bu gol sevinci, Avrupa'da uzun süre tartışılmıştı.

PORTEKİZ'İ GÖREN YOK!
Hatta konu, UEFA'ya bile gitmişti. UEFA, Millilerin gol sevinci hakkında soruşturma başlatıldığını duyurmuştu. Ancak aynı Avrupa basını, Portekiz'in bu paylaşımına nedense kayıtsız kaldı...

UEFA'nın da bu paylaşım için bir yaptırım yapıp yapmayacağı merak konusu. Geçtiğimiz yıllarda da Griezmann ve Ronaldo gibi yıldızlar asker selamında bulunmuştu.