Fatih Portakal, Twitter'da 'Rezilsin Portakal' etiketiyle TT oldu!

FOX TV Anahaber Sunucusu Fatih Portakal'ın Başkan Erdoğan'ın ABD ziyareti hakkındaki paylaşımları sosyal medyada büyük tepki topladı. Kısa sürede binlerce tepki mesajı atan sosyal medya kullanıcıları nedeniyle Twitter'da 'Rezilsin Portakal' TT'si oluşturdu.

Giriş Tarihi 14 Kasım 2019, 16:57 Güncelleme 14 Kasım 2019, 17:07
Fatih Portakal, Twitter’da ’Rezilsin Portakal’ etiketiyle TT oldu!

İÇİNDEKİLER

ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beyaz Saray görüşmesinin yankıları sürüyor. Özellikle Fatih Portakal'ın görüşmeye ilişkin yorumları sosyal medyayı salladı.

ERDOĞAN'IN TRUMP KARŞISINDA EZİLDİĞİNİ İDDİA ETTİ
Portakal, Erdoğan'ı Trump'ın karşısında güçsüz olmak ve ABD başkanına yaranmakla suçladı. Portakal'ın ağır ithamları bununla da sınırlı kalmadı. Trump'ın, ABD'li muhalif senatörle Erdoğan'ı bir araya getirdiğini iddia eden Portakal, bu durumu diplomatik skandal olarak niteledi.

SENATÖRÜN OTURUŞUNU ÇARPITTI
Portakal ayrıca YPG destekçisi Lindsay Graham'in bacak üstüne bacak atmasını, "Erdoğan'ın karşısında dikkat çeken oturuş" başlığıyla haber yapan muhalif Oda TV sitesinin linkini paylaştı.

Batı dünyasında bacak atmanın normal karşılandığını bilmezden gelen Portakal'ın, Erdoğan'ın muhatabı olan Trump'ın oturuş pozisyonunu görmezden gelmesi ise bir başka eleştiri konusu oldu.

Fox Haber'in sunucusunun tartışılan bu paylaşımlarına tepkiler çığ gibi geldi. Güç gösteremedi iddiasına kullanıcılar, senatör Lindsay Graham'ın Ermeni tasarısını veto etmesini paylaştılar.

BATI BASININDA TRUMP'A TEPKİ HABERLERİ
Kullanıcılar ayrıca Portakal'a CNN'in Beyaz Saray muhabiri olan Kevin Liptak "Ancak hiçbir lider, Erdoğan kadar, Trump'tan istediğini elde edemedi" yorumunu hatırlattı. ABD basınında Erdoğan'a hayran olduğunu söyleyen Trump'ın sözlerinin Batı basınında manşetlere taşınması da paylaşıldı.

PORTAKAL'A TEPKİ YAĞDI
Fatih Portakal'ın bu paylaşımları sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki ile karşılandı. Kısa sürede binlerce tepki mesajı paylaşan kullanıcılar, 'Rezilsin Portakal' şeklinde TT oluşturdu.

İşte Fatih Portakal'a tepki paylaşımlarından bazıları: