Mevlid Kandili resimli mesajları - Resimli Mevlid Kandili sözleri haberimizde

Mevlid Kandili resimli mesajları ve sözleri! İslam alemi için önemli gecelerden olan Mevlid Kandili yarın idrak edilecek. Kandil büyük bir heyecanla bekleniyor. Kandille ilgili sosyal medyada da paylaşımlar yapılıyor. Resimli kandil mesajları ise aranan konular arasında bulunuyor.İşte Mevlid Kandili resimli mesajları...

Giriş Tarihi 08 Kasım 2019, 10:34 Güncelleme 28 Ekim 2020, 00:38
Mevlid Kandili resimli mesajları - Resimli Mevlid Kandili sözleri haberimizde

İÇİNDEKİLER

İslam alemi tarafından büyük bir coşku ile kutlanacak olan Mevlid Kandili geldi çattı. Mevlid Kandili resimli mesajları ve sözleri! Mevlid Kandili bu sene 8 Kasım Cuma günü yani bugün idrak edilecek. Müslümanlar bu özel günü dua ederek ve namazlar kılarak geçirmektedir. Kandili kutlamak isteyenler ise ise kutlama mesajlarını arıyorlar. İşte Mevlid Kandili resimli mesajları ve sözleri!

RESİMLİ MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

"Yetimi kendine yakın tut. Başını elinle okşa ve onu sofrana oturt. Böyle yaparsan, kalbin yumuşar ve hacetin görülür." Hayırlı Kandiller

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınız Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan Mevlüt kandiliniz mübarek olsun.

MEVLİD NE DEMEK?

Mevlid, doğum zamanı demektir. Rebî'ul-evvel, ilkbahar demektir. Peygamber efendimiz, nübüvvetten sonra, her yıl, bu geceye ehemmiyet verirdi. Her Peygamberin ümmeti, kendi Peygamberinin doğum gününü bayram yapmıştı. Bugün de, Müslümanların bayramıdır, neşe ve sevinç günüdür. Âdem aleyhisselam ve her şey, Onun şerefine yaratılmıştır. Arş ve gökler, Cennetler üzerine, mubarek ismi yazılmıştır.