Kılıçdaroğlu’nun sözleri CHP yandaşı şarkıcıları zorda bırakıyor! “Yalakadan sanatçı olmaz”

Kılıçdaroğlu’nun, Başkan Erdoğan’ın daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne giden sanatçılar için sarf ettiği “Yalakadan sanatçı olmaz” sözleri CHP yandaşı şarkıcıları zorda bırakmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Tarkan’ın CHP’li Tunç Soyer ve Ekrem İmamoğlu’na övgüler yağdırmasının ardından bu seferde CHP yandaşı Gökhan Özoğuz, Mansur Yavaş ile görüşmesini sosyal medyadan paylaşarak övgüler yağdırdı. Kılıçdaroğlu’nun o sözü tekrar gündeme geldi. Yalakadan sanatçı olmaz!

Giriş Tarihi 02 Ekim 2019, 19:38 Güncelleme 02 Ekim 2019, 19:47
Kılıçdaroğlu’nun sözleri CHP yandaşı şarkıcıları zorda bırakıyor! “Yalakadan sanatçı olmaz”

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden sanatçılar için sarf ettiği "Yalakadan sanatçı olmaz" sözleri CHP yandaşı şarkıcıları zorda bırakmaya devam ediyor.

ÖNCE TARKAN SONRA GÖKHAN
Geçtiğimiz günlerde Harbiye konserine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i davet eden ve övgüler yağdıran popçu Tarkan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yalakadan sanatçı olmaz" sözlerini akıllara getirmiş ve eleştirilerin hedefi olmuştu.

ÖZOĞUZ'DAN YAVAŞ'A ÖVGÜLER
Tarkan'ın ardından bu seferde Gökhan Özoğuz aynı sözlerle eleştiri oklarını üzerine çekti. CHP'li Mansur Yavaş ile görüşen ve Yavaş'ın görüşmeyi sosyal medya üzerinden paylaşması üzerine övgüler yağdıran Özoğuz akıllara Kılıçdaroğlu'nun "Yalakadan sanatçı olmaz" sözlerini getirdi.

"ORMANLARI PKK YAKTI" DEMEMEK İÇİN KIRK TAKLA ATMIŞTI
Çevreci geçinen Gökhan Özoğuz, orman yangınları bahanesiyle hükümeti hedef alırken yangınları çıkaran terör örgütü PKK'nın olayları üstlenmesine rağmen terör örgütünü eleştirmemişti.

15 TEMMUZ AFİŞLERİNİ HEDEF ALMIŞTI
15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde skandal bir paylaşım yapan Gökhan Özoğuz, kişisel Twitter hesabından, 15 Temmuz afişlerini hedef alan bir paylaşımda bulunmuştu.

Özoğuz, 15 Temmuz Destanı adı verilen afişlerdeki çizimlere tepki gösterirken, TSK'nın itibarının zedelendiği hezeyanını savunmuştu.

Gökhan Özoğuz, "Bu çizimlerinden nefret ediyorum! Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor, Türk Asker olgusunun itibarını zedeler mi acaba, diye düşünmeden konması korkunç! Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk Askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" ifadelerini kullanmıştı.