15 Ekim hileli gıdalar son dakika hangileri! İşte marka marka hileli zayıflama çayları

15 Ekim son dakika hileli gıdalar listesi! Bakanlık hileli gıdalar ile ilgili liste yayınladı! Birçok ünlünün tanıttığı o zayıflama çayı da... Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen son dakika haberinde birçok gıda da yapılan hileler gün yüzüne çıkmıştı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın açıkladığı listede ise alkollü içeceklerden yağlara, baldan enerji içeceklerine kadar pek çok üründe zarar verici etkenler olduğu belirtildi. Son olarak birçok ünlünün sosyal medya hesaplarından tanıtımını yaptığı üründe de zarar verici maddeler bulundu. Zayıflama çayları ise ayrı bir skandalı ortaya çıkardı. Bu çayların tanıtımını ise birçok ünlü sosyal medya hesabından yapmıştı.

Giriş Tarihi 15 Ekim 2019, 08:50 Güncelleme 15 Ekim 2019, 08:50
15 Ekim hileli gıdalar son dakika hangileri! İşte marka marka hileli zayıflama çayları

İÇİNDEKİLER

Hileli gıdalar ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Türkiye gündemine bomba gibi düşen gelişmeler sonucunda Tarım ve Orman Bakanlığı açıklama yaptı. Bakanlık yayınladığı liste ile vatandaşlar oldukça kaygılandı. Alkollü içeceklerden yağlara, baldan enerji içeceklerine kadar pek çok ürünün markasını açıklayan bakanlık, ürünlerin içindeki zarar verici etkenleri de belirtti. Öte yandan ünlülerin tanıttığı zayıflama çayında çıkan zarar verici maddeler ise vatandaşlar arasında paniğe yol açtı. Ürünün tanıtımını yapan ünlülerin arasında Seda Sayan, Gonca Vuslateri, İvana Sert, Seren Serengil, Selin Ciğerci, Yeliz Yeşilmen, Seda Akgül gibi geniş takipçi kitlesine sahip isimler yer alıyor. İşte 14 Ekim son dakika hileli gıdalar listesi ve hileli zayıflama çayları

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYI TIKLAYINIZ

İŞTE HİLELİ ET ÜRÜNLERİ SATAN RESTORANLAR - TIKLA ÖĞREN

AT VE EŞEK ETİ İÇEREN ÜRÜNLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

VATANDAŞA DANA ETİ YERİNE DOMUZ ETİ YEDİREN O FİRMA

Öte yandan ünlülerin tanıttığı zayıflama çayında çıkan zarar verici maddeler ise vatandaşlar arasında paniğe yol açtı. Pek çok ünlünün sosyal medya hesabı üzerinden tanıtımlarını yaptığı o çayın içinde sibutramin' tespit edildi. Bakanlığın kamuoyuna duyurduğu 'kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş ürünler' listesinde yerini aldı. Ürünün tanıtımını birçok ünlü sosyal medya hesabından yapmıştı. Ürünün tanıtımını yapan ünlülerin arasında Seda Sayan, Gonca Vuslateri, İvana Sert, Seren Serengil, Selin Ciğerci, Yeliz Yeşilmen, Seda Akgül gibi geniş takipçi kitlesine sahip isimler yer alıyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI UYARMIŞTI

Uzmanlar piyasada satılan ve zayıflattığı iddiası ile sunulan bu tip ürünlerin zararları konusunda sık sık uyarılar yaparken, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, satışın önüne geçmek için 50 ünlüye mektup göndermiş ve bu kişilerden güvenilirliği kanıtlanmamış ürünlerin, tüketicileri aldatıcı ve yanıltıcı şekilde yapılan tanıtımlarında yer almamalarını istemişti.

İşte marka marka hileli ürünler listesi...

Almila Cafe - Meral AKBAŞOĞLU/ Cumhuriyet Mahallesi M. Ülgen Sokak No:27/B Kuşadası/AYDIN

Çorbacı Yiğit Ege Dinlenme Tesisleri - Harika ULUK/ Örnekköy Mahallesi Örnekköy Sokak No:201 Alaşehir/MANİSA

En-Sel Gıda Maddeleri Pazarlama Dış Tic. Ltd. Şti./ Şeyh Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı No:53 Çorlu/TEKİRDAĞ

Gurme Gıda San. Tic. Ltd. Şti./ Çayırova/KOCAELİ

İşte marka marka hileli ürünler listesi...