CHP'li Küçükkuyu Belediyesi asırlık ağaçları katletti! Belediye Başkanı Cengiz Balkan'a tepki yağdı: Beton kafa bu olmalı

Her fırsatta ağaç ve yeşil üzerinden algı yaratarak prim yapmaya çalışan CHP büyük bir ağaç katliamına imza attı. CHP'li Küçükkuyu Belediyesi, dibine beton döktüğü ve yanlış budama yaptığı asırlık ağaçları telef etti. Gelen tepkiler üzerine konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan CHP'li Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, "Ben Ziraat Mühendisiyim. Betonun zeytin ağacına sakıncası bulunmamaktadır" diyerek kendini savundu. Cengiz Balkan'ın açıklamasına sosyal medyadan çok sert tepki geldi: Beton kafa bu olmalı! Balkan'ın Kaz Dağları'nda villa yapmak için de 2,5 milyon zeytin ağacını kestiği ortaya çıkmıştı.

Giriş Tarihi 02 Ekim 2019, 11:25 Güncelleme 03 Ekim 2019, 12:21
CHP’li Küçükkuyu Belediyesi asırlık ağaçları katletti! Belediye Başkanı Cengiz Balkan’a tepki yağdı: Beton kafa bu olmalı

İÇİNDEKİLER

Yine CHP'li belediye yine ağaç katliamı... CHP'li Küçükkuyu Belediyesi asırlık zeytin ağaçlarını dibine beton dökerek katletti. Sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflarda ağaçların kuruduğu ve yapraklarının sarardığı dikkatlerden kaçmadı. CHP'li Başkan Cengiz Balkan'ın açıklamalarına sosyal medya üzerinden tepki yağdı.

CHP'Lİ BAŞKANDAN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan CHP'li Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, "Ben Ziraat Mühendisiyim ve tecrübelerim dayanarak şunu belirteyim zeytin ağacı bölgemizde kayalık bölgelerde de yetişiyor. Dolayısı ile betonun zeytin ağacına sakıncası bulunmamaktadır. Bilginize" diye yazdı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI: BETON KAFA BU OLMALI
CHP'li Küçüksu Belediye Başkanı Cengiz Balkan'ın Twitter'dan yaptığı açıklamaya sosyal medyadan tepki yağdı.

Kullanıcılardan biri, "Küçükkuyu Belediye Başkanı , betonun zeytin ağaçlarına zarar vermediğini buyurmuş. Beton kafa bu olmalı." diye sert tepki gösterdi.

"BETON YIĞINI YAPTINIZ KÜÇÜKKUYU"
Başka bir Twitter kullanıcısı ise, "Dün döndüm Küçükkuyu'dan Hala zeytin diplerine döktüğünüz betonları kırmamışsınız. Oysa size yazmıştım burdan. Beton yığını yaptınız Küçükkuyu..." ifadelerini kullandı.

"BU PARK İÇİN KAÇ ZEYTİN KESTİNİZ?"
Asırlık ağaçların nasıl katledildiğinin fotoğraflarını paylaşan bir vatandaş ise, "Bakın biri kurumak üzere, yaprakları sararmış. Diğeri parkta kötü budamadan kurutmuşsunuz asırlık zeytini. Bu park için kaç zeytin kestiniz? Öğrenmek istiyorum." diyerek tepki gösterdi.

DAHA ÖNCE DE 2,5 MİLYON AĞACI KESTİĞİ ORTAYA ÇIKMIŞTI
Kaz Dağları üzerinden algı operasyonu yapan CHP'nin, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan'ın Kaz Dağları'nda villa yapmak için 2,5 milyon zeytin ağacını kestiği ortaya çıkmıştı.

İŞTE TELEF EDİLEN AĞAÇLARDAN KARELER: