İmamoğlu'ndan bir skandal daha! İBB TV'nin logosundaki cami ibaresini kaldırdı!

Yerel seçimlerden önce işçi çıkarılmayacak vaatlerini yerine getirmeyen, zamlar ve tatilleriyle gündemden düşmeyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir skandala daha imza attı. AK Parti döneminde büyük gelişme kaydeden ve adından söz ettiren İBB TV'nin logosunda bulunan cami ibaresi kaldırıldı. Sosyal medyanın gündemine oturan bu skandal, vatandaşın büyük tepkisini çekti.

Giriş Tarihi 10 Eylül 2019, 14:45 Güncelleme 11 Eylül 2019, 12:58
İmamoğlu’ndan bir skandal daha! İBB TV’nin logosundaki cami ibaresini kaldırdı!

İÇİNDEKİLER

Seçimden önce vaat ettiği 'Hiç kimse işten çıkarılmayacak' sözünün arkasında durmayan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da tepki çeken uygulamalarına devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana işçi kıyımı, zamlar ve tatilleriyle gündemden düşmeyen İmamoğlu, son günlerde israf iddiasıyla Yenikapı'da sergilediği hizmet araçlarıyla anılıyordu.

İmamoğlu son olarak İstanbul'da AK Parti döneminde büyük bir aşama kaydederek gelişme sağlayan İBB TV'de de tartışılacak bir olaya imza attı.

Seçim öncesi Eyüp Camii'de dua ederken fotoğrafları basına dağıtılan CHP'li İmamoğlu'nun seçim sonrası İBB TV'nin yıllardan bu yana logodan cami ibarelerini kaldırması sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı.

İşte İBB TV'nin logo değişimine vatandaştan gelen tepkiler: