Sel mağduru vatandaşlar Ekrem İmamoğlu'na isyan etti: Neredesiniz?

İstanbul dün şiddetli yağmurun ardından felaketi yaşadı. Bir vatandaş yaşamını yitirirken birçok esnaf zarar gördü. İstanbul son zamanların en zor günlerinden birini geçirirken tatil yapan İmamoğlu eleştiri oklarının hedefindeydi. Bir esnaf, Eminönü ziyareti sırasında İmamoğlu'na "Dün neredeydiniz, neden kimseye ulaşamadık" diyerek isyan etti.

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2019, 12:14 Güncelleme 18 Ağustos 2019, 13:00
Sel mağduru vatandaşlar Ekrem İmamoğlu’na isyan etti: Neredesiniz?

İÇİNDEKİLER


İstanbul dün yoğun yağmur yağışıyla felaketi yaşadı. Bir kişi hayatını kaybederken birçok esnafın dükkanı zarar gördü. Fakat dün felaketin verdiği zararlardan çok İstanbul bu haldeyken tatil yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşuldu. İstanbul'da muhatpa bulamayan yağmur madurları isyan etti. İmamoğlu'na sosyal medyadan tepkiler çığ gibi yükseldi.



Bugün Eminönü Alt Geçit Çarşısı'nda incelemelerde bulunan İmamoğlu yine vatandaşların eleştiri oklarının hedefindeydi. Bir esnaf, dün felaket sırasında belediyeden kimseye ulaşamadıklarını, kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini ve yardımcı olmadığını söyledi. İmamoğlu'na hesap soran vatandaş, "Başkanım dün kimseye neden ulaşamadık? Bir tane zabıta gelsin de bizimle ilgilensin. Şuranın elektriğini bile kestiremedik. Neredesiniz başkanım. Gerekirse bir sandalye atıp burada oturun" dedi. İmamoğlu'nun vatandaşın sorusu karşısında zor anlar yaşaması gözlerden kaçmadı.