İstanbul’u sel götürürken tatil yapan İmamoğlu, kendisini eleştiren vatandaşlara “boş boş konuşuyorlar” dedi

İstanbul’da dün yaşanan şiddetli yağış bir kişinin ölümüne neden oldu, birçok esnaf maddi zarar gördü, vatandaş belediyenin tedbirsizliğinden felaketi yaşadı. Tüm bunlar olurken henüz yeni başlayan görev süresindeki ikinci tatilini yapan İmamoğlu’na tepkiler çığ gibi yükseldi. Mağdur olan vatandaşların isyanına cevap veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisini eleştiren vatandaşlara “boş boş konuşuyorlar” diyerek hakaret etti.

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2019, 09:18 Güncelleme 18 Ağustos 2019, 10:22
İstanbul’u sel götürürken tatil yapan İmamoğlu, kendisini eleştiren vatandaşlara “boş boş konuşuyorlar” dedi

İÇİNDEKİLER


İstanbul dün yaşanan şiddetli yağışın ardından adeta felaketi yaşadı. Belediyenin tedbirsizliği yüzünden birçok yeri su basarken vatandaşlar zor durumda kaldı. Özellikle Eminönü'nde birçok esnaf maddi zarara uğradı. İstanbul tüm bu zorluklarla mücadele ederken Ekrem İmamoğlu'nun henüz yeni başlayan görevinde ikinci kez tatile çıkması vatandaşları isyan ettirdi. İmamoğlu'nun sel felaketinin ardından İstanbul'a hemen dönmek yerine tatilini sürdürmesi, felaket boyunca İBB yetkililerinin dahi kendisine ulaşamaması günün en çok konuşulan konusu oldu.



"BOŞ BOŞ KONUŞUYORLAR"
Tüm bunların ardından bugün mağdur olan vatandaşların eleştirilerine cevap veren Ekrem İmamoğlu, vatandaşı anlamak ve sorununu çözmek yerine yine hakaret etmeyi seçti. İmamoğlu, kendisini eleştirenlere "boş boş konuşuyorlar" dedi.

İŞTE İMAMOĞLU'NA SOSYAL MEDYADAN GELEN TEPKİLERİN BAZILARI: