Başkan Erdoğan, CHP adayı İmamoğlu’na sert çıktı: Affedilemez bir yanlış

Başkan Erdoğan, Tacikistan ziyareti öncesi havalimanında önemli açıklamalar yaptı. Ordu Valisi’ne hakaret eden CHP adayı İmamoğlu’na sert çıktı: Devletin valisini küfürle anmak kabul edilebilir bir şey değildir. Affedilemez bir yanlış yapmıştır...

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Başkan Erdoğan, CHP adayı İmamoğlu’na sert çıktı: Affedilemez bir yanlış
BaşkanRecep Tayyip Erdoğan, dün Asya'da İşbirliği Konferası Zirvesi'ne katılmak üzere Tacikistan'a gitti. Erdoğan, Tacikistan ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda gündemi değerlendirdi:

Başkan Erdoğan, CHP adayı İmamoğlu’na sert çıktı: Affedilemez bir yanlış-1 İDLİB:Rejim eğer bizim gözlem kulelerine saldırı vs. devam edecek olursa bizim burada sessiz kalmamız mümkün olmaz. Gereğini yaparız.

Başkan Erdoğan, CHP adayı İmamoğlu’na sert çıktı: Affedilemez bir yanlış-2 YENİ ASKERLİK SİSTEMİ:Bu yasayla ilgili çalışma 1.5-2 yıla varan çalışmadır. Şimdi sürekli olarak ücret tazelenmesi olacak. 12 ay içinde sürekli her ay askere alma diye bir durum olacak. Sayıda azalma söz konusu değil.

Başkan Erdoğan, CHP adayı İmamoğlu’na sert çıktı: Affedilemez bir yanlış-3 KIBRIS:Kuzey Kıbrıs'ta askerimizin azalması diye bir şey söz konusu değil.

Başkan Erdoğan, CHP adayı İmamoğlu’na sert çıktı: Affedilemez bir yanlış-4 ORDU'DAKİ VIPKRİZ:(Ekrem İmamoğlu'nun valiye hakareti) Devletin valisini küfürle anmak kabul edilebilir bir şey değildir. Affedilemez bir yanlışı yapmışlardır.

Başkan Erdoğan, CHP adayı İmamoğlu’na sert çıktı: Affedilemez bir yanlış-5 CHP'LİLERİNGÖRÜNTÜLERİ:(CHP'nin İl Seçim Kurulu'na başvuru görüntüleri) Yüksek Seçim Kurulu, burada gerekli olan adımı atacaktır.

Başkan Erdoğan, CHP adayı İmamoğlu’na sert çıktı: Affedilemez bir yanlış-6

ERDOĞAN'DAN VEFA TELEFONU
BaşkanErdoğan, 1999 yılında 9 yaşındayken Pınarhisar Cezaevi'nde kendisini ziyaret eden ve "Ben de senin düğününe geleceğim" dediği Muhammed Malik Taylan'ı telefonla aradı. Tacikistan ziyareti nedeniyle düğüne katılamayacağını söyleyen Erdoğan, Taylan'ı tebrik etti.

Erdoğan'ı, Duşanbe Havalimanı'nda Tacikistan Milli Meclis Başkanı Ubadullayev karşıladı.


Günün Manşetleri

Tüm Manşetler